Η επιστροφή του Παπαπέτρου είχε και την αγκαλιά του Μιλουτίνοφ

Κόντρα στα υβριστικά συνθήματα από την 'ερυθρόλευκη' κερκίδα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ 'υποδέχθηκε' στο ΣΕΦ τον Ιωάννη Παπαπέτρου ως σωστός οικοδεσπότης και παλιόφιλος.

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ΣΕΦ (όπως φυσικά και το ΟΑΚΑ) είναι μια 'σκληρή' έδρα. Ιδίως για όσους τόλμησαν ν' αλλάξουν στρατόπεδο.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βίωσε το συναίσθημα αυτό επιστρέφοντας στο φαληρικό Παλέ για πρώτη φορά από την καλοκαιρινή απόφασή του ν' απαρνηθεί τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού για τα πράσινα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Όπως κάποτε ο Βασίλης Σπανούλης κάνοντας τ' αντίθετο δρομολόγιο (Μαρούσι-Πειραιάς).

Ο διεθνής φόργουορντ αποδοκιμάστηκε έντονα όταν βγήκε με τους συμπαίκτες του για την ομαδική προθέρμανση και αντίστοιχα συνέβη κατά τη διάρκεια τη διάρκεια του αγώνα. Ήταν στις αρχικές επιλογές του Ρικ Πιτίνο, παρέα με Καλάθη, Λοτζέσκι, Τόμας, Λάσμε κι ενόσω βρισκόταν στο παρκέ άκουσε ουκ ολίγες φορές υβριστικά συνθήματα που περιείχαν παραφρασμένο το μικρό του όνομα.

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο μεσοδιάστημα βέβαια ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν εκείνος που -έχοντας διασταυρωθεί με τον Παπαπέτρου στην ανταλλαγή λαβάρων- τον είχε καλωσορίσει με μια αγκαλιά αβρότητας κι ένα χτύπημα στην πλάτη. Οι δυο τους μοιράζονταν τα ίδια αποδυτήρια για τρία χρόνια, θα ήταν έκπληξη αν συνέβαινε οτιδήποτε άλλο.

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εν τέλει η πρώτη 'κρυάδα' του Παπαπέτρου διήρκησε 4 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα. Στο διάστημα αυτό πέτυχε δύο πόντους με λέι απ από κοντά, είχε 1 ασίστ, αλλά υπέπεσε και σε δύο φάουλ - το ένα θα μπορούσε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα ν' αποσυρθεί νωρίς από τον προπονητή του.

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

News 24/7

24MEDIA NETWORK