Το έφαγε το κεφάλι του ο Περάσοβιτς

Πόσο ν' αντέξουν οι Τούρκοι να βλέπουν μια (καλοπληρωμένη) ομάδα να χάνει εντός κι εκτός συνόρων...

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Περάσοβιτς Εφές EUROKINISSI

Έπαιξε κι έχασε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς! Αφού το καλοκαίρι έδιωξε όσους δεν ήθελε και πήρε αυτούς που του έκαναν, όφειλε να παρουσιάσει μια δική του Εφές που θα πείθει αγωνιστικά και θα νικάει. Δεν το κατάφερε, απέτυχε καλύτερα, και αποχαιρέτησε μετά την εντός έδρας από την Μπασκόνια στην Ευρωλίγκα.

Ήταν η όγδοη για την τουρκική ομάδα στο ευρω-πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή που στην εγχώρια λίγκα η Εφές βρίσκεται μόλις πέμπτη με ρεκόρ 7-3, πίσω από την άτρωτη Τόφας και τις Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας και Εσκισεχίρ!

Ο Περάσοβιτς πήρε ελάχιστα από τους παίκτες που διάλεξε ο ίδιος. Ο Άνταμς δείχνει να μην είναι γι' αυτό το επίπεδο, ο Μούριτς παίζει λίγο, ο Σίμον δεν έχει μπάλα στα χέρια και οι ΜακΚόλουμ - Λέντο κάνουν τα δικά τους. Με αποτέλεσμα να του μείνει ο Βλάντιμιρ Στίματς σαν στήριγμα. Με τον Σέρβο σέντερ όμως πολυτιμότερο παίκτη, κάτι πάει λάθος...

Τον Κροάτη κόουτς θα τον συγκρίνουμε με τον Φώτη Κατσικάρη. Διότι στην Ισπανία κάνει θαύματα και στην Τουρκία μια τρύπα στο νερό για δεύτερη φορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK