Έδωσε τα εύσημα στον Ολυμπιακό ο Ζοτς

Μπορεί να αποδοκιμάστηκε, μπορεί η ομάδα του να δέχθηκε 95 πόντους, όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν σοβαρός και δίκαιος στις δηλώσεις του.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα από τα χειρότερα φετινά της βράδια στη Euroleague έζησε στο ΣΕΦ η Φενέρμπαχτσε με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να επιστρέφει στην Πόλη με την ήττα μ 95-70 από τον Ολυμπιακό.

Πάντως ο Σέρβος κόουτς δήλωσε πως ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει και πως η ομάδα του απλά βρέθηκε σε κακή ημέρα.

"Έπαιξαν πολύ δυνατά, έβαλαν ό,τι σουτ πήραν και αυτό ήταν από τα κλειδιά του αγώνα. Άξιζαν να κερδίσουν. Στη ζωή μας έχουμε καλές και κακές στιγμές, είναι μέρος του παιχνιδιού και κατανοητό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο τρόπος που παίξαμε σήμερα.

Δεν ήμασταν στο παιχνίδι, δεν προσπαθήσαμε καν να παλέψουμε και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο πάντα η ευθύνη είναι του προπονητή. Τώρα θα πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε, όλοι μας, και να μην επιτρέψουμε να συμβεί αυτό που έγινε σήμερα. Γιατί μπορείς να παίξεις άσχημα, αλλά αν δεν παλεύεις, ειδικά από την αρχή του αγώνα, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK