Ο Ντόντσιτς το έριξε στο... ποδόσφαιρο πριν τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ!

Ο Λούκα Ντόντσιτς συνιστά τεράστιο ταλέντο στο μπάσκετ αλλά φαίνεται πως έχει έφεση και στο ποδόσφαιρο. Το απέδειξε άλλωστε πριν τον ημιτελικό του F4 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (VIDEO)!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ρεάλ ετοιμάζεται για τον μεγάλο ημιτελικό του Final-4 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και χωρίς αμφιβολία ένα από τα υπερόπλα της στην προσπάθειά της να αφήσει εκτός τελικού την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι ο Λούκα Ντόντσιτς.

Ο λόγος φυσικά για το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τον 19χρονο Σλοβένο να έχει ήδη στη συλλογή του το τρόπαιο του Eurobasket με την εθνική ομάδα της χώρας του και να φιλοδοξεί, λίγο πριν αναχωρήσει για το NBA, να αναδειχτεί πρωταθλητής Ευρώπης και σε συλλογικό επίπεδο.

Πέρα πάντως από ένας σούπερ μπασκετμπολίστας, ο Ντόντσιτς δείχνει να έχει έφεση και στον "βασιλιά των σπορ", αν λάβει κανείς υπόψη ένα video που ανέβασε η Euroleague στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Σε αυτό βλέπουμε τον άσο των "μερένγκες" να κάνει "γκελάκια" με την πορτοκαλί μπάλα, λες και αυτή ήταν του ποδοσφαίρου, λίγο πριν την πιάσει στα χέρια του και ευστοχήσει σε τρίποντο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της ομάδας του.

"Ο Λούκα Ντόντσιτς κάνει δύο σπορ σε ένα", είναι το σχόλιο της Euroleague με το οποίο συνοδεύει το εν λόγω video.

News 24/7

24MEDIA NETWORK