Θα έρθει αντίπαλος ο Τιλί στο ΣΕΦ

Στον Ολυμπιακό ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ είχε μια προβληματική σεζόν, αφού λαβώθηκε δις κι έπαιξε ελάχιστα. Στην Ισπανία γυρίζει για να βρει τον εαυτό του.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Κιμ Τιλί EUROKINISSI

Έφυγε από την Μπασκόνια για να παίξει στον Ολυμπιακό και φεύγει από τον Ολυμπιακό για να παίξει στην Γκραν Κανάρια. Όλα αυτά μέσα σ' ένα χρόνο για τον Κιμ Τιλί, ο οποίος θα ενισχύσει με εμπειρία περισσότερο την ισπανική ομάδα, διότι η αγωνιστική παρουσία του αποτελεί ένα ερωτηματικό.

Ο Γάλλος ψηλός είχε τραυματιστεί στο εναρκτήριο ματς της περυσινής σεζόν στην Ευρωλίγκα και λίγο αφότου επανήλθε αντιμετώπισε νέο πρόβλημα που τον έθεσε εκτός για το υπόλοιπο της περιόδου. Με αποτέλεσα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεδομένου ότι και ο Αγραβάνης είχε θέμα, να μείνει χωρίς εναλλακτικό 4άρι.

Στην Γκραν Κανάρια ελπίζουν πως θα έχουν τον Τιλί της Μπασκόνια. Αυτόν που στην καλή σεζόν του έδινε 6.9 πόντους με 63% στα δίποντα και 41% στα τρίποντα σε 32 ματς. Όχι τον Τιλί του Ολυμπιακού με 38 πόντους σε 10 αγώνες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK