Νεκρός μέσα στο σπίτι του παίκτης της Χίμκι μετά από πυροβολισμούς

Απίστευτο και όμως αληθινό, στις ΗΠΑ μεταδίδουν πως ο Τάιλερ Χάνεϊκατ είναι νεκρός. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ και τις αστυνομικές αναφορές, ειδικές δυνάμεις (SWAT) εισέβαλαν στο σπίτι του και βρήκαν τη σορό του 28χρονου Αμερικάνου. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί ανταλλαγή πυροβολισμών με τις Αρχές.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΧΙΜΚΙ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / ΧΑΝΕΙΚΑΤ(Α) ΤΟΜΠΣΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Τάιλερ Χάνικατ EUROKINISSI

"Νεκρός ο Τάιλερ Χάνεϊκατ", γράφουν για τον Αμερικανό της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα...

Σύμφωνα με τις Αρχές και τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, ο άνδρας που είχε κλειδαμπαρωθεί στο σπίτι του και νωρίτερα είχε πυροβολήσει κατά αστυνομικών, κατά την εισβολή των ειδικών δυνάμεων εντοπίστηκε πεθαμένος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του Χάνεϊκατ, αν δηλαδή σκοτώθηκε από σφαίρα ή ενδεχομένως αυτοκτόνησε, την ίδια στιγμή που στις ΗΠΑ η αστυνομία δεν έχει δώσει επισήμως τ' όνομά του στη δημοσιότητα.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται έρευνες για το τραγικό συμβάν.

Η αιματηρή αυτή ιστορία άρχισε όταν η μητέρα του 28χρονου φόργουορντ τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας ότι ο γιος της συμπεριφέρεται πολύ παράξενα. Όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο δέχθηκαν πυροβολισμούς από τον παίκτη της ρωσικής ομάδας.

Όλα αυτά, πάντα με βάση αυτά που μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα ενημέρωσης. Επαναλαμβάνουμε πως δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο παίκτης έχασε τη ζωή του έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών κατά την εισβολή των ειδικών δυνάμεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK