Η ατάκα του Γ. Αγγελόπουλου ήταν η απάντηση στους αμφισβητίες

Ποιους αφορούσε το "καρφί" του εκ των προέδρων του Ολυμπιακού μετά τη σπουδαία νίκη στη Μαδρίτη, τι αποκάλυψε για την κουβέντα που έγινε εν μέσω τρικυμίας στα... νερά του Φαλήρου και πότε θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Αγγελόπουλος EUROKINISSI

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν τον ακούς συχνά να μιλάει. Μόνο όταν έχει να πει συγκεκριμένα πράγματα. Μόνο όταν το επιλέξει. Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη ήταν η αφορμή. Αιτία; Η αμφισβήτηση στο σχέδιο, στο πλάνο, στην αξία του συνόλου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλο ήταν σαφής. Πιο σαφής δεν θα μπορούσε: " Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το facebook, δεν αποφασίζουμε βάσει των σχολίων στα social media.". Ατάκα που αφορούσε εμφανέστατα όλους εκείνους που έχουν γνώμη, τη λένε (ελεύθερα), αλλά θέλουν να την επιβάλλουν κιόλας.

" Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε. Ξέρουμε τι κάνουμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 10ετία", συμπλήρωσε ο εκ των αντιπροέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας μέχρι τελείας την πληροφόρηση για εκείνη την εσωτερική διεργασία που ακολουθήθηκε τις ημέρες της μεγάλης κρίσης. Γιατί οι καπεταναίοι στη φορτούνα φάνηκαν. " Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Υπήρχε αμφισβήτηση για όλους από πάνω μέχρι κάτω. Υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που αναλύθηκαν. Είχαμε και μια πολύ καλή συζήτηση μέσα στ' αποδυτήρια, λίγο έντονη θα έλεγα, που δεν την κατάλαβε κανείς. Όταν πάμε καλά, ίσως μάθετε τι συνέβη. Θα σας τα πούμε όλα στο Βελιγράδι".

Για όσους δεν θυμούνται, τόσο μετά τις ήττες από Μπασκόνια - Χίμκι όσο και μετά το κακό ματς στο Βελιγράδι, τα δύο αδέρφια είχαν αναλάβει δράση. Μιλώντας διαδοχικά με Σφαιρόπουλο και παίκτες. Εκεί ακριβώς εστίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για σημείο καμπής. Ότι ο διακόπτης γύρισε.

Κλείνοντας ήθελε να πει κι αυτό: " Ας απολαύσουμε αυτή την ομάδα γιατί δεν ξέρουμε αν θα ξαναβγεί τέτοια". Γιατί κάποια στιγμή ο κύκλος θα κλείσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK