Μόνος κι έρημος ο ΜακΛιν

Η μοναδική επιλογή του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το "5" και η εσωτερική μετακίνηση προκειμένου να καλυφθεί το κενό στην "ερυθρόλευκη" φροντ λάιν.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Τζαμέλ ΜακΛιν EUROKINISSI

Το δεύτερο ματς με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ είναι ακόμη δυσκολότερο από το πρώτο. Όχι μόνο γιατί μετά την ήττα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός βρέθηκε στριμωγμένος στα σχοινιά, αλλά κυρίως γιατί η προσπάθεια αντίδρασης θα γίνει χωρίς... ψηλούς.

Η απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ επιβεβαιώθηκε από τη μαγνητική τομογραφία - απέφυγε πάντως τη σοβαρή ζημιά, τη στιγμή που και ο Γιώργος Μπόγρης τέθηκε εκτός για τον επόμενο μήνα με πρόβλημα στο γόνατο (ρήξη μηνίσκου).

Τι σημαίνει αυτό για τον κόουτς Σφαιρόπουλο; Ότι ο Τζαμέλ ΜακΛιν είναι το μοναδικό διαθέσιμο 5άρι που του απέμεινε στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, τουλάχιστον σε αυτή τη σειρά, προκειμένου να κοντραριστεί με Ντέιβις και Καβαλιάουσκας. Η μόνη διέξοδος πλέον είναι η χρησιμοποίηση του Κιμ Τιλί όταν ο Αμερικανός θα χρειάζεται ανάσες.

Εκτός κι αν επιλεγεί το small ball με τον Γιώργο Πρίντεζη σε ρόλο... σέντερ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK