Έστειλαν στην... εξέδρα τον Μάνο Παπαδόπουλο

Ούτε του Μάνου Παπαδόπουλου οι δηλώσεις άρεσαν στην Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα να τον... αποκλείσουν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, τραβώντας στα άκρα το σχοινί της αντιπαράθεσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Παπαδόπουλος EUROKINISSI

" Υπήρξαν περίεργες αποφάσεις σε πολύ εύκολες και καθαρές φάσεις. Δεν ξέρω, αν υπάρχει λόγος να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι αν όλα είναι προαποφασισμένα". Η δήλωση ανήκει στον Μάνο Παπαδόπουλο και έγινε αμέσως μετά το παιχνίδι της Τετάρτης στη Μαδρίτη.

Ήταν φυσικά μια φράση που μεταφράστηκε από τα ελληνικά στα... ισπανικά και μεταφέρθηκε στα υψηλά κλιμάκια της Ευρωλίγκας.

Επειδή όμως δεν ήταν δυνατόν και να κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εις βάρος του προέδρου του "τριφυλλιού" και να εκδοθεί απόφαση, βρήκαν έμμεσο τρόπο τιμωρίας: του απαγόρευσαν να βρίσκεται την Παρασκευή στον πάγκο.

Νομότυπο είναι, διότι όσοι μετέχουν στις συνεδριάσεις της λίγκας δεν μπορούν να έχουν θέση στις αποστολές. Πρόκειται ωστόσο για έναν άτυπο κανόνα που δεν εφαρμόζεται χρόνια τώρα και (ως δια μαγείας) αποφασίστηκε να τεθεί σε... ισχύ από το ματς της Παρασκευής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK