Την άφησε τη "σπόντα" του ο Γιουλ

Το "κρυφό" μήνυμα πίσω από την ανάρτηση του Σέρχιο Γιουλ μετά την αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης να μπει στην τετράδα και η... προτροπή προς τους συμπαίκτες του ενόψει ΠΑΟ.

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports)
Σέρχιο Γιουλ EUROKINISSI

Η Marca άφηνε να εννοηθεί από την Πέμπτη το πρωί πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα "μαγειρέψουν" έτσι τ' αποτελέσματά τους στην τελευταία αγωνιστική της ρέγκιουλαρ σίζον που η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταλήξει... πέμπτη ό,τι κι αν κάνει απέναντι στην Μπάμπεργκ.

Η ισπανική "θεωρία συνωμοσίας" επιβεβαιώθηκε, αφού οι "πράσινοι" νίκησαν στο Μιλάνο και οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν από τη Ζαλγκίρις. Μόνο που είχαν ξεχάσει ν' αναφέρουν στην ιστοσελίδα το σενάριο που θα φέρει αυτό το συνδυασμό, μια και τα δύο αποτελέσματα διαμορφώθηκαν στα τελευταία τρία δεύτερα του κάθε αγώνα, μετά από παράταση μάλιστα!

Βέβαια κάποιοι... πείστηκαν ότι κάτι παράξενο συνέβη εν τέλει εις βάρος των Μαδριλένων. Αυτό τουλάχιστον επιχείρησε να περάσει ο (λαβωμένος και ανενεργός) Σέρχιο Γιουλ με το ποστάρισμά του. " Εμείς", έγραψε χαρακτηριστικά, " κάναμε τη δουλειά μας", συμπληρώνοντας με τη φράση " ...αλλά τα αποτελέσματα δεν μας συντρόφευσαν".

Σαν να λέει δηλαδή πως άλλοι δεν την έκαναν, σαν να υπονοεί πως... κάτι μυρίζει. Ίσως γι' αυτό, αφού ενημερώνει ότι " θα παίξουμε στα πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό χωρίς πλεονέκτημα έδρας", κατέληξε στη φράση " πάμε να τους φάμε..."

Για να δούμε ποιος θα φάει ποιον στο τέλος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK