Ο γιος του Αντόνιο Ντέιβις πήρε το δρόμο για την Ευρώπη

Ο ίδιος ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 1990. Ο τζούνιορ, που του μοιάζει, κάνει το βήμα για 28 χρόνια μετά!

Ο γιος του Αντόνιο Ντέιβις πήρε το δρόμο για την Ευρώπη

Ο Έι Τζέι Ντέιβις συμφώνησε να παίξει μπάσκετ στο Κόσοβο. Η πρωταθλήτρια Πρίστινα απέσπασε την υπογραφή του και 28 χρόνια μετά τον πατέρα του Αντόνιο, ο μικρός της οικογένειας θα δοκιμάσει ν' αρχίσει την επαγγελματική καριέρα του από μια μικρή ευρωπαϊκή χώρα.

Βαδίζοντας επί της ουσίας στα χνάρια του πρεσβύτερου. Ο οποίος ούτε που έπεφτε η Ελλάδα ήξερε όταν το καλοκαίρι του 1990 συμφώνησε να παίξει στον Παναθηναϊκό για δύο σεζόν, προτού φύγει για το Μιλάνο και το καλοκαίρι του 1993 οριστικά για το ΝΒΑ (Πέισερς, Ράπτορς, Μπουλς, Νικς) ως το 2006 που έκλεισε τον κύκλο του έχοντας κατά μέσο όρο 10 πόντους και 7.5 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Ο Έι Τζέι δεν διαθέτει το ίδιο ταλέντο. Παίζουν σε διαφορετικές θέσεις, κάνουν άλλα πράγματα στο παρκέ. Αυτός αποφοίτησε από το UFC του Ορλάντο, είναι 3άρι και στην τελευταία κολεγιακή σεζόν του είχε 12.2 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 33% πίσω από το τρίποντο. Αν μέσα από τη συμμετοχή του στην Πρίστινα δείξει τι μπορεί να κάνει, ο δρόμος θα είναι ανοικτός μπροστά του.

Περισσότερες πάντως πιθανότητες να χτίσει μια καριέρα έχει η δίδυμη αδερφή του, η Κέιλα, η οποία στην πρώτη κιόλας σεζόν της στο WNBA επιλέχθηκε στην καλύτερη ρούκι πεντάδα, ενώ από τον Ιανουάριο που ήρθε στην Ευρώπη, κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο με τη Γαλατάσαραϊ

News 24/7

24MEDIA NETWORK