Τη μεγάλη μεταγραφή την έκανε η μπασκετική Ζενίτ

Η ποδοσφαιρική ομάδα έχει τα... πρωτεία στην Αγία Πετρούπολη, η ομάδα μπάσκετ ωστόσο, φέρνοντας στη Ρωσία τον Μπράντον Τζένινγκς, επιχειρεί να "κλέψει" από την αίγλη της.

Milwaukee Bucks' Brandon Jennings reacts during the second half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Wednesday, April 11, 2018, in Philadelphia. The 76ers won 130-95. (AP Photo/Chris Szagola)
Μπράντον Τζένινγκς AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Πόσο εύκολο είναι να έρθει ένας παίκτης του επιπέδου του Μπράντον Τζένινγκς στην Ευρώπη; Αν πληρωθεί καλά, γίνεται.

Ο Αλεξάντερ Τσερκόβνι, ο γενικός διευθυντής της Ζενίτ, αναγνώρισε το απαιτητικό του εγχειρήματος και γι' αυτό άλλωστε πανηγύρισε για τη μεγάλη επιτυχία του να πείσει τον 29χρονο Αμερικάνο γκαρντ.

Ο πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, ένας γκαρντ που έχει σημειώσει σε παιχνίδι του ΝΒΑ 55 πόντους και είχε σεζόν (2011-12) με 19.1 πόντους - 5.5 ασίστ ανά αγώνα, υπέγραψε για μία σεζόν στην ομάδα του Βασίλι Καράσεφ και θα την ενισχύσει στην προσπάθεια που κάνει να βρει... χώρο στην Ευρωλίγκα μέσα από την κατάκτηση του Eurocup ή τη VTB League.

Την τελευταία τριετία και μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό ο Τζένινγκς υποχώρησε αγωνιστικά, παρόλα αυτά παραμένει ένας κοντός με τεράστια ποιότητα που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια ευρωπαϊκή ομάδα του μεγέθους της Ζενίτ.

Τα υπόλοιπα στο παρκέ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK