Του το... έδιναν, δεν το έπαιρνε ο Άρης

Με τον Γιαννόπουλο να βάζει ένα πραγματικά μεγάλο σουτ και τον Αρη να αυτοκτονεί χαρίζοντας συνεχείς κατοχές, το Ρέθυμνο πήρε μία μεγάλη νίκη με 80-73 στο "Μελίνα Μερκούρη" σε ματς-διαφήμιση.

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αρης είχε όλα τα φόντα για να πάρει μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε μία καλουδουλεμένη ομάδα. Την σπατάλησε για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον γιατί η κλάση των γηπεδούχων, και ιδιαίτερα του Γιαννόπουλου, δεν του το επέτρεψαν και δεύτερον γιατί έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του.

Το πρώτο αποφασιστικό χτύπημα το έδωσε ο Ελληνας φόργουορντ. Με το σκορ στο 68-70, είδε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να του κρύβει τον ήλιο και το καλάθι. Παρόλα αυτά ο ίδιος επέμεινε, σούταρε, ευστόχησε, πήρε και το φάουλ. Εκείνο το τετράποντο έπαιξε βασικό ρόλο στο ματς.

Εν συνεχεία, και με το σκορ στο 74-73, ο Αρης χάρισε τέσσερις συνεχόμενες κατοχές στον αντίπαλό του. Μια του κλέφτη, δύο, τρεις, έ, την τέταρτη οι Κρητικοί το εκμεταλλεύτηκαν, παίρνοντας και ένα σχετικό δώρο από τους διαιτητές που είδαν αντιθλητικό φάουλ του Μπελ με την μπάλα "νεκρή" σε επαναφορά. Μ' αυτά και μ' αυτά το Ρέθυμνο πήρε μία μεγάλη νίκη και ο Αρης έμεινε με την...απορία για το πως έχασε.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 40-35, 53-55, 80-73

Ρέθυμνο: Γκούντγουιν 19 (2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Κώττας 2, Χριστοδούλου 10 (1), Μόρισον 3 (1), Άρμστεντ 13 (1 τρίποντο, 6 ασίστ), Ντάνιελς, Μούντι 8 (1 τρίποντο, 5 ασίστ), Στεφανίδης 5, Λι 6, Γιαννόπουλος 14 (3).

Αρης: Μποχωρίδης 21 (3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Φλιώνης 3 (1), Τσαϊρέλης 15, Μούρτος, Βασιλόπουλος 15 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ), Μάρας 4, Πουλιανίτης, Προύιτ 8 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ), Μπελ 7 (1).

News 24/7

24MEDIA NETWORK