Ιβάνοβιτς: "Δεν μπορέσαμε να σκοτώσουμε την ΑΕΚ". Σάκοτα: "Ας είμαστε ρεαλιστές"

Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Ντράγκαν Σάκοτα συμφώνησαν ότι στο τρίτο δεκάλεπτο κρίθηκαν πολλά.

Ιβάνοβιτς: "Δεν μπορέσαμε να σκοτώσουμε την ΑΕΚ". Σάκοτα: "Ας είμαστε ρεαλιστές"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε: " Ξέραμε ότι παίζαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού η ΑΕΚ είναι τελείως διαφορετική από την ομάδα του πρώτου γύρου. Έχει προσθέσει παίκτες με ποιότητα, παίκτες Ευρωλίγκας. Μας έπαιξε πολύ σκληρή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε κάποια απίστευτα εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο μέρος όμως βελτιωθήκαμε, παίξαμε δυνατά, και σκοράραμε περισσότερο. Δεν μπορέσαμε βέβαια να «σκοτώσουμε» την ΑΕΚ που προσπάθησε μέχρι τέλους. Ο Λαβάλ έχει κάποιες ενοχλήσεις και δεν κάνει προπόνηση. Περιμένουμε να δούμε την κατάστασή του μέρα με την ημέρα".

Ο κόουτς της Ένωσης δήλωσε: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο το τεστ, αφού δεν είχαμε δώσει ξανά τέτοια παιχνίδια με αυτήν την ομάδα και είδαμε πράγματα που μας λείπουν. Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι αρκετά καλή για να παίξει τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε το σκορ, αλλά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό. Εμείς δεν έχουμε την ισορροπία που θέλω, μας σταμάτησαν τα σουτ και αυτό μας έκανε να ξεφύγουν στο σκορ και μετά ήταν πολύ δύσκολο.

Δυστυχώς σε τρεις μέρες δίνουμε ακόμα ένα ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτές οι ομάδες έχουν ρυθμό, εμείς παίζουμε κάποιες φορές περιμένοντας και δύο εβδομάδες. Ξαφνικά θα παίξουμε δύο παιχνίδια σε τρεις ημέρες, αυτό είναι μειονέκτημα. Στη συνέχεια θα καταλάβουμε τι μας λείπει. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που γέμισε έτσι όπως αξίζουμε το ΟΑΚΑ. Κάνουμε μια προσπάθεια και το καταλαβαίνουν. Κάποιοι πίστευαν πως μπορούμε να κάνουμε άμεσα αποτελέσματα. Να είμαστε ρεαλιστές και να κάνουμε υπομονή.

Όλοι καταλαβαίνουν πως εμείς έχουμε αρκετούς ψηλούς. Ο Ιαν είναι πολύ καλός παίκτης, τον θέλαμε από την αρχή. Εμείς έχουμε αυτό το ρόστερ. Ο Βουγιούκας θέλει χρόνο συμμετοχής, ίσως προτιμήσει κάποια ομάδα στο εξωτερικό που θα παίζει περισσότερο. Δεν είναι σωστό να φέρουμε τώρα έναν παίκτη. Ξέρουμε τι μας λείπει, αλλά προς το παρόν αυτή είναι η ομάδα και θα προσπαθήσουμε. Ούτε Ευρώπη παίζουμε, ούτε μπορούμε να χτυπήσουμε ψηλά κάποιον τελικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK