Ζντοβτς: "Είδα αυτά που ήθελα"

O Γιούρι Ζντοβτς στάθηκε στα πολλά λάθη των παικτών της ΑΕΚ στη νικηφόρα αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για το γεγονός πως η ομάδα δεν κατάφερε να παραβρεθεί στη γιορτή του κλαμπ της περιοχής.

Ζντοβτς: "Είδα αυτά που ήθελα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των μαχητικών Τρικάλων, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 70-65 και παρέμεινε μόνη τρίτη στη βαθμολογία της Basket League.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της "Ένωσης", Γιούρι Ζντοβτς στάθηκε στα πολλά λάθη των παικτών του, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για το γεγονός πως η ομάδα δεν κατάφερε να παραβρεθεί στη γιορτή του κλαμπ της περιοχής.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση τους. Ήταν ο 6ος παίκτης μας, συγγνώμη για ό,τι έγινε χθες με την απουσία μας από την γιορτή του κλαμπ της ΑΕΚ, ήταν απαράδεκτο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε για τους οπαδούς μας αλλά δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω.

Παρόλα αυτά οι φίλαθλοι μας βρίσκουν δύναμη και μας υποστηρίζουν. Για το παιχνίδι ίσως σας φανεί περίεργο αλλά ακόμη και αν χάναμε το παιχνίδι είδα αυτά που ήθελα και κάναμε αυτά που είχαμε πει. Κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε την ευκαιρία στα Τρίκαλα να ξαναμπούν δύο τρεις φορές στο παιχνίδι ανεξήγητα, αλλά με καλή άμυνα πολεμήσαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι. Να συγχαρώ τον αντίπαλο προπονητή για την καλή δουλειά που κάνει με μικρό ρόστερ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τρίκαλα - ΑΕΚ 65-70

News 24/7

24MEDIA NETWORK