Η νέα αρχή του μπασκετικού τμήματος του Άρη γίνεται με δυσκολίες και εμπόδια. Αμαρτίες του παρελθόντος που βαραίνουν τη σχετικά φρέσκια διοίκηση.

Βέβαια οι φίλαθλοι των "κίτρινων" δεν σταματούν να ενισχύουν όσο είναι δυνατόν. Η φυσική παρουσία, μέσα από την αγορά εισιτηρίων, αποτελεί διπλή μορφή στήριξης, μια και αφενός πληρώνουν το αντίτιμο αφετέρου δίνουν το παρών στο γήπεδο βοηθώντας τους παίκτες.

Υπάρχουν κι αυτοί βέβαια που δεν μπορούν να είναι κάθε 2 εβδομάδες στο Παλέ, αυτοί που λόγω ανωτέρας βίας αναγκάζονται να παρακολουθούν τους αγώνες τηλεοπτικά. Ακόμη κι αυτοί αγοράζουν εισιτήριο διαρκείας. Τουλάχιστον αυτοί που έχουν την οικονομική άνεση να το πράξουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που μερίμνησε να δημοσιεύσει η ίδια η ΚΑΕ ενημερώνοντας για φίλο του Άρη που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη και αγόρασε την κάρτα του, "αλλά επειδή δεν μπορεί, λόγω αποστάσεως να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας μας, ζήτησε να δοθεί μετά από κλήρωση σε άνεργο φίλο του ΑΡΗ".

ADVERTISING

Μάλιστα οι άνθρωποι των κίτρινων άνοιξαν ήδη τη διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών προκειμένου την Παρασκευή, στις 14/9, να διεξαχθεί η σχετική κλήρωση.