H σημαία Σπανούλης για πάντα στον Ολυμπιακό ιστό!

"Εδώ να μείνεις" είπαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στον Βασίλη Σπανούλη και ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες για έναν χρόνο ακόμα.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ARCADIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ARCADIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Βασίλης Σπανούλης με Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βασίλης Σπανούλης με Γιώργο Μπαρτζώκα, Βασίλης Σπανούλης με Γιάννη Σφαιρόπουλο και τώρα Βασίλης Σπανούλης με... Ντέιβιντ Μπλατ.

Από το 2010 και μετά ο "V-Span" αποτελεί το φυσικό ηγέτη του Ολυμπιακού στο παρκέ και εκείνος που του χάρισε τίτλους και επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τις δύο πλευρές να δίνουν μάλιστα τα χέρια για να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν τη συνεργασία τους.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ARCADIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ARCADIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά απο την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, ο αρχηγός των Πειραιωτών είχε συνάντηση με τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στα γραφεία των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού στα γραφεία της Arcadia, με το ραντεβού να διαρκεί σχεδόν 3,5 ώρες και το φινάλε του να βρίσκει τους τρεις ανθρώπους να φεύγουν με το χαμόγελο στα χείλη.

Αυτό ήταν το τέταρτο συμβόλαιο που υπέγραψε ο 36χρονος άσος με τον Ολυμπιακό μετά από εκείνα των 2010, 2013 και 2016 και όλα δείχνουν πως ο Βασίλης Σπανούλης θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά, με την οποία θα συμπληρώσει το ερχόμενο καλοκαίρι εννέα χρόνια κοινής πορείας.

"Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους προέδρους για όλα όσα έχουν κάνει για μένα. Δεν υπάρχουν πολλοί που να το έχουν πετύχει όλα αυτά στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμός. Η σχέση μας πλέον έχει πάει σε άλλο επίπεδο, είναι οικογενειακή. Αυτό είναι εκτός γηπέδου, εντός αυτού επιδιώκουμε να έχουμε πρώτο τον Ολυμπιακό.

H σημαία Σπανούλης για πάντα στον Ολυμπιακό ιστό!

Υπάρχουν φυσικά κι οι δύσκολες στιγμές, αλλά αν αναλογιστούμε το μπάτζετ που έχει η ομάδα τα τελευταία επτά χρόνια και αυτά που έχει πετύχει, δεν θα βρείτε πολλές ομάδες στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ να έχουν πετύχει τέτοια πράγματα.

Όπως είπα και πριν, η σχέση μας είναι τέτοια που έχει ξεπεράσει το καθαρά αθλητικό κομμάτι. Έχει πάει σε ανθρώπινο και οικογενειακό επίπεδο. Μιλήσαμε αρκετά για πράγματα που αφορούν την ομάδα, που θα μείνουν μεταξύ μας. Γι αυτό μείναμε παραπάνω στο ραντεβού", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις εξερχόμενος από τα γραφεία των αδερφών Αγγελόπουλων ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος για τη διάρκεια του συμβολαίου του απάντησε:

"Δεν έχει σημασία αυτό. Είτε είναι ένα ή δύο ή τρία χρόνια, είναι το ίδιο για μένα. Όταν λες ότι έχεις οικογενειακή σχέση με κάποιον, κάθεσαι και συζητάς μαζί του. Πάλι εδώ θα είμαστε, ανάλογα με το πώς θα πάει το πράγμα για να μιλήσουμε και του χρόνου. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι ανανεώσαμε, όχι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου".

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ARCADIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ARCADIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όσο για το ρόλο που θα έχει στον νέο Ολυμπιακό που οραματίζεται ο Ντέιβιντ Μπλατ, είπε: "Ο ρόλος μου είναι να βοηθάω να έρχονται οι νίκες. Τους ρόλους εντός παρκέ τους καθορίζει ο προπονητής, όχι εγώ. Δεν κάνω εγώ κουμάντο στον Ολυμπιακό, γιατί έχουν γραφτεί κι αυτές οι χαζομάρες. Υπάρχουν και κάποιοι κακεντρεχείς που έχουν γράψει πως εγώ αποφασίζω. Θέλω να είμαι εδώ για να βοηθάω. Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή, ο παίκτης δεν λέει κάτι. Ο προπονητής βάζει τα θεμέλια, σε συνεργασία με τη διοίκηση για να φτιάξουν την ομάδα που ονειρεύονται".

Ερωτηθείς τέλος για το πως βλέπει την επόμενη ημέρα για αυτόν, είπε τα εξής: "Αυτή την στιγμή είμαι παίκτης, το σώμα μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Κάνω πάρα πολλές θυσίες για να έχω το σώμα μου σε αυτή την κατάσταση. Αυτό που κοιτάζω είναι να είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού, δεν πουλάω σταριλίκι. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και θέλει να κερδίζει".

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ:

H σημαία Σπανούλης για πάντα στον Ολυμπιακό ιστό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK