Ο Ποκουσέφσκι συναντά... δύο πρωταθλητές του ΝΒΑ κι έναν σταρ

Όχι τυχαίο το γραφείο που "απέκτησε" τα δικαιώματα του νεαρού Σέρβου του Ολυμπιακού. Το πλούσιο πελατολόγιο, με πιο λαμπρούς αστέρες τους Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν, καθώς και τον Άντονι Ντέιβις.

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πόρτα του ΝΒΑ μόλις άνοιξε για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Το wonder-boy από τη Σερβία, ένας γκαρντ που βλέπει τον κόσμο από τα 211 εκατοστά (ψηλώνοντας ακόμα) και ανήκει στον Ολυμπιακό, έγινε μέσος της Team Wass, ενός εκ των μεγαλύτερων γραφείων εκπροσώπησης αθλητών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με έδρα τος Λος Άντζελες της Καλιφόρνια η "Wasserman" ιδρύθηκε το 2002 και με τον καιρό εκτοξεύτηκε. Πλέον έχει γραφεία σε αρκετές πόλεις των ΗΠΑ και διαθέτει αντιπροσώπους σε όλες τις ηπείρους. Οι πελάτες της είναι απ' όλο το φάσμα του αθλητισμού. Πολλά "βαριά χαρτιά" της βέβαια προέρχεται από τον κόσμο του μπάσκετ.

Να η... σύνδεση του Ποκουσέφσκι με τον Άντονι Ντέιβις, αλλά και τους πρωταθλητές με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον - Ντρέιμοντ Γκριν. Η ίδια ομάδα κάνει επίσης τις "δουλειές" για χάρη του Τζαβέιλ ΜακΓκι, ο οποίος έχει παίξει θα παίζει του χρόνου στους Λέικερς, στο πλευρό του Λεμπρόν.

Μέχρι πάντως ο πιτσιρικάς να βρεθεί σ' αυτό το επίπεδο θα ψάξει χρόνο στον Ολυμπιακό του Μπλατ.

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK