Σφαιρόπουλος: "Φάνηκε πόσο μας έλειπε ο Λοτζέσκι"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε μετά την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται ο Ολυμπιακός στο δρόμο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Σφαιρόπουλος: "Φάνηκε πόσο μας έλειπε ο Λοτζέσκι"
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός

Μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί του Ρεθύμνου, στην πρώτη φάση των πλέι οφ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην επάνοδο του Ματ Λοτζέσκι στη δράση και τη μεταμόρφωση του Ολυμπιακού από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" ανέφερε: " Παίζοντας πριν από μια εβδομάδα με το Ρέθυμνο ξέραμε πως θα θέλει να αντιδράσει. Αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά με την προσθήκη του Χάροου και του Γιαννόπουλου που έλειπαν από το προηγούμενο ματς. Η άμυνά μας δεν ήταν τόσο αποδοτική σε κάποια σημεία, μας ισοφάρισαν, αλλά το μικρό ξέσπασμα που κάναμε στο φινάλε του ημιχρόνου έδειξε πώς έπρεπε να παίξουμε στη συνέχεια. Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερη ενέργεια και αποφασιστικότητα, τρέξαμε, βάλαμε καλάθια στον αιφνιδιασμό, σκοράραμε και απέξω παρά τη ζώνη του αντιπάλου και κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα.

Σημασία δεν έχει η διαφορά, αλλά το 1-0 και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Ο αντίπαλος μεταμορφώνεται στο γήπεδό του και θα πρέπει να παίξουμε από την αρχή και για 40 λεπτά όπως στο δεύτερο ημίχρονο απόψε. Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι σε διαδικασία αποθεραπείας των μικροτραυματισμών που έχουν. Θα δούμε μέρα με τη μέρα. Ίσως αύριο κάποιος από τους δύο να ξεκινήσει κάποιο ατομικό πρόγραμμα, γιατί δεν είναι έτοιμοι. Θα δούμε αν κάποιος από τους δύο θα είναι έτοιμος για την Κυριακή. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι, πάμε μέρα με τη μέρα. Ο Λοτζέσκι μάς έλειψε πολύ, όπως βλέπετε. Είναι ένας παίκτης με έφεση στο σκορ, ξέρει καλά την ομάδα και σήμερα η παρουσία του σήμερα δείχνει πόσο μας έλειψε στα δύο δίμηνα που ήταν εκτός".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Ρέθυμνο 102-71

News 24/7

24MEDIA NETWORK