Σφαιρόπουλος: "Πιστέψαμε ότι όλα κρίθηκαν στο 11-3"

Για τα δύο πρόσωπα του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μάντζαρη μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Λαύριο.

Σφαιρόπουλος: "Πιστέψαμε ότι όλα κρίθηκαν στο 11-3"
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός

Τα παράπονα από τη νοοτροπία του πρώτου ημιχρόνου, αλλά την ικανοποίησή του για την αντίδραση του δεύτερου εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το 71-55 στο Λαύριο.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε: " Ξέραμε πως το Λαύριο είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Είχαμε πει το ίδιο και στο πρώτο γύρο το ίδιο. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν πλασματικό σε σχέση με την εικόνα του Λαυρίου. Το Λαύριο δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Όταν προηγηθήκαμε 11-3, πιστέψαμε πως όλα κρίθηκαν. Έβαλαν μεγάλα σουτ και μας δυσκόλεψαν στη συνέχεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, παίξαμε όπως θέλαμε. Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα μας, βελτιώσαμε τα ποσοστά μας στην επίθεση σε δίποντα και τρίποντα και αυτά έγιναν γιατί δεχτήκαμε μόλις 20 πόντους στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε αυτό που έπρεπε. Πήραμε μια σχετικά εύκολη νίκη.

Ο Μάντζαρης είναι ένας παίκτης στον οποίο πιστεύουμε πολύ, είναι ένας παίκτης κλειδί για εμάς. Είναι ένας παίκτης που ξέρουμε πόσο καλά μπορεί να παίξει. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα εντυπωσιακά και στήριξε την ομάδα σε όλους τους τομείς και σε επίθεση και σε άμυνα όταν μάλιστα υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί στην ομάδα. Είναι φυσιολογικό να κάνει κάποια κοιλιά, αλλά τον βλέπουμε τώρα να ανεβαίνει και πάλι. Τον πιστεύαμε, τον πιστεύουμε και θα τον πιστεύουμε".

Ο Χρήστος Σερέλης επεσήμανε από την πλευρά του: " Εγώ θέλω να ξεκινήσω και να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε. Μείναμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρουσιαστήκαμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι αμυντικά για μεγάλο βαθμό. Υπήρχε μια καθοριστική φάση όταν στο +6 κλέψαμε τη μπάλα και δεν καταφέραμε στον αιφνιδιασμό να κάνουμε το +8 και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο μας να πάρει τάιμ άουτ και εμείς ανάσες.

Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε τον Ολυμπιακό χαμηλά στο σκορ. Αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω θα πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία. Καλά είναι τα όμορφα λόγια, αλλά χρειαζόμαστε νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία. Ο Χάμιλτον θα μείνει για έξι εβδομάδες εκτός (σ.σ. κάταγμα επιγονατίδας). Ο Μπολντς και ο Γιανγκ θα παίξουν την Πέμπτη κανονικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λαύριο - Ολυμπιακός 55-71

VIDEO: Το απίθανο κάρφωμα του Κρουμπάλι μπροστά στους Πρίντεζη-Χάκετ

News 24/7

24MEDIA NETWORK