Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε την Κυριακή για τον Βασίλη Σπανούλη (όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού ήρθε η ήττα στον 5ο τελικό από τον Παναθηναϊκό και η απώλεια του τίτλου στην Stoiximan.gr Basket League) και πλέον ο αρχηγός του Ολυμπιακού απολαμβάνει δικαιωματικά τις διακοπές του μαζί με την οικογένειά του.

Το πόσο ευτυχισμένος είναι μαζί με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά τους το έδειξε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο η Ολυμπία Χοψονίδου όταν ανέβασε φωτογραφία από τη γιορτή που έκαναν για τα 35α γενέθλιά τους, με τον "V-Span" να ανεβάζει μάλιστα την ίδια photo λίγα 24ωρα αργότερα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Τη συνόδευσε μάλιστα και με μήνυμα 19 λέξεων που έχει τη δική του ιδιαίτερη σημασία, και επειδή η τελευταία λέξη είναι Ολυμπιακός με... κεφαλαία γράμματα αλλά και επειδή απευθύνεται στους φίλους των Πειραιωτών.

"Εύχομαι καλες διακοπές σε ολους με υγεία και να στηριζετε την ομάδα στα εύκολα και τα δύσκολα.... Μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ", έγραψε ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων", ο οποίος έχει συμπληρώσει αισίως οκτώ χρόνια από τότε που πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

ADVERTISING

Το μήνυμα του Σπανούλη στο Facebook