Ιβάνοβιτς: "Το ντέρμπι κρίνει την πρωτιά, όχι το πρωτάθλημα"

Μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού στο Αλεξάνδρειο ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλησε να μην ρίξει έξτρα πίεση στις πλάτες των παικτών του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έκανε λόγο για ένα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο όμως δεν δίνει τίτλο.

Ιβάνοβιτς: "Το ντέρμπι κρίνει την πρωτιά, όχι το πρωτάθλημα"

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ανέφερε: " Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια ήμασταν συγκεντρωμένοι, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και βάλαμε σημαντικά σουτ. Μετράει η νίκη, που είναι σημαντική. Ο Άρης αγωνίζεται πολύ καλά εφέτος. Τώρα κοιτάμε μπροστά και ξεκινάμε την προσπάθειά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έχω πολλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο. Όταν αγωνιζόμουν, Άρης και Μακάμπι ήταν ίσως οι καλύτερες στην Ευρώπη. Αυτό που θυμάμαι περισσότερο είναι οι φίλαθλοι του Άρη

Σίγουρα είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι. Θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αλλά όχι και το πρωτάθλημα".

Ο Δημήτρης Πρίφτης υποστήριξε από την άλλη: " Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ συγκεντρωμένος, πράγμα λογικό μετά τον αποκλεισμό του. Αρχίσαμε καλά, είχαμε όμως ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο. Προδοθήκαμε από την επίθεσή μας. Ήμασταν πολύ άστοχοι και είχαμε κακή λειτουργία. Ενώ υπήρχαν ανοικτές πάσες και σουτ, δεν τα βλέπαμε, γιατί είχαμε πίεση πάνω στην μπάλα. Ήταν τόσο έντονη που δεν μπορούσαμε να φτάσουμε τη μπάλα στην αδύναμη πλευρά".

Ο Βεζένκοφ επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του. Παίζουν ρόλο οι άμυνες όπως και η ημέρα που θα βρεθεί. Το παιχνίδι του στηρίζεται πολύ στο μακρινό σουτ. Είναι η βάση μας και στηριζόμαστε αρκετά από την απόδοση του. Στα Τρίκαλα βέβαια νικήσαμε παρά το γεγονός ότι δεν είχε καλά ποσοστά. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι σίγουρα πιο δυνατός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK