Πρώτη ήττα για Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μετά από 2 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι που φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο πριν τον 1ο τελικό καθώς όχι μόνο υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του φετινή ήττα αλλά και πρώτη του ήττα στο ΟΑΚΑ από το 2016!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όχι απλά διαφοροποίηση σκηνικού αλλά πλήρης ανατροπή! Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στο ΟΑΚΑ με τον τίτλο του απόλυτου φαβορί όντας αήττητος όλη τη σεζόν σε κανονική διάρκεια (26 στα 26) και πλέι οφ (5 στα 5), όμως στο πρώτο μεγάλο ραντεβού με τον αιώνιο αντίπαλό του με φόντο το τρόπαιο του πρωταθλητή απέτυχε.

Ο Ολυμπιακός μέτρησε πέντε ήττες στην regular season και στα ημιτελικά των πλέι οφ αγκομάχησε για να κάμψει την αντίσταση του Προμηθέα στον δεύτερο αγώνα της σειράς, ωστόσο έκανε απρόσμενα το break και πλέον μπορεί να αισιοδοξεί ενόψει της συνέχειας με τον δεύτερο τελικό της σειράς στο ΣΕΦ.

Εντυπωσιακό μάλιστα είναι όχι μόνο πως οι "πράσινοι" του Πασκουάλ γνώρισαν την πρώτη τους ήττα φέτος στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας αλλά το γκρεμίστηκε το φρούριο του ΟΑΚΑ που κρατούσε γερά από τους τελικούς του 2016.

Τότε, με το τρίποντο του Σπανούλη που έδωσε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό στο 4ο ματς της σειράς είχε ηττηθεί για τελευταία φορά εντός έδρας ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα (με Αργύρη Πεδουλάκη προπονητή), με το "τριφύλλι" να "τρέχει" έκτοτε ένα εκπληκτικό εν Ελλάδι σερί που σταμάτησε το βράδυ της Κυριακής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK