Τι έλεγε ο Αργύρης Παπαπέτρου για το ενδεχόμενο να παίξει ο γιος του στον Παναθηναϊκό

Ανασύροντας μία συνέντευξη του Αργύρη Παπαπέτρου στο Contra.gr από το 2014 διαπιστώνεις ότι ο πατέρας της συγκεκριμένης μπασκετικής οικογένειας ήταν πάντα μετρημένος και σοβαρός.

Τι έλεγε ο Αργύρης Παπαπέτρου για το ενδεχόμενο να παίξει ο γιος του στον Παναθηναϊκό
Παπαπέτρου Αργύρης EUROKINISSI

Στο σχετικά μακρινό πια 2014 το Contra.gr είχε ανακρίνει τον Αργύρη Παπαπέτρου με κύρια αφορμή την παρουσία του υιού του Ιωάννη στον Ολυμπιακό. Ο...πατήρ Παπαπέτρου, σε μία επίδειξη ωριμότητας και σοφίας, δεν είχε αρνηθεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, ακόμα και στις υποθετικές που αφορούσαν παρουσία του Ιωάννου (ή του Γιώργου) στον Παναθηναϊκό στον οποίο ο ίδιος αγωνίστηκε επί σειρά ετών.

Πλέον, στον Ιούλιο του 2018 τα υποθετικά σενάρια έχουν γίνει πραγματικά αφού ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Τα δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης

Ενδόμυχα, θα θέλατε κάποιος εκ των δύο γιων σας να παίξει στον Παναθηναϊκό;

"Δεν το συνδυάζω και το λέω ειλικρινά. Πέρα από το χόμπι και το ότι μας αρέσει να ασχολούμαστε με το μπάσκετ σαν τρόπο ζωής και δουλειά. Αν πρέπει να σκεφτώ για τον Παναθηναϊκό ότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, ναι βεβαίως είναι και θα ήταν πολύ καλό για εμένα να βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Το οποίο τούτη την περίοδο εκφράζουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Ποτέ όμως δεν σκέφτηκα να ταυτίσω, να σκεφτώ ότι επειδή εγώ ήμουν στον Παναθηναϊκό και ένα από τα παιδιά μου τουλάχιστον πρέπει να περάσει από εκείνα τα λημέρια. Με νοιάζει να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για τον εαυτό τους για τη χρονική στιγμή που θα επιλέξουν. Έχουν αποκτήσει την εμπειρία λόγω και της Αμερικής, που ήταν μια σκληρή δοκιμασία και τους βοήθησε πολύ στο χαρακτήρα, και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη".

Έχετε αποφασίσει αν θα πάτε στο ΟΑΚΑ.;

"Μέχρι στιγμής δεν έχω πάει γιατί με απορρόφησε το ΣΕΦ με τα παιχνίδια του Ιωάννη και βεβαίως του Ολυμπιακού. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω γιατί ξέρω ότι στην περίπτωση της μεταγραφής του Ιωάννη, τον οποίο ήθελε ήθελε με ζέση και ο Παναθηναϊκός ξέρω ότι συμπεριφέρθηκα έντιμα. Ήταν πολύ τιμητικό το ενδιαφέρον του νυν πρωταθλητή Ευρώπης αλλά και του συλλόγου με έξι ευρωπαϊκούς τίτλους. Στο τέλος, ο Ιωάννης ζύγισε την κατάσταση κι επέλεξε τον Ολυμπιακό, ίσως η συγκυρία της αποχώρησης του Παπανικολάου να μέτρησε, καθώς σε αυτή τη θέση έψαχναν έναν νεαρό παίκτη".

Θυμηθείτε όλη τη συνέντευξη εδώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK