Ήταν χωρίς αμφιβολία η δυσκολότερη εβδομάδα της ζωής του Θανάση Γιαννακόπουλου καθώς πριν από λίγες μόλις ημέρες έχασε τον αγαπημένο του αδερφό Παύλο, που μαζί με εκείνον έχτισαν την μπασκετική αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη εδώ και τρεις δεκαετίες.

Το πόσο πολύ μάλιστα του στοίχισε η απώλεια του αδερφό του φάνηκε στο φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον Παναθηναϊκό να έχει πάρει το πρωτάθλημα με σκορ 84-70 και εκείνον να αδυνατεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Inline Image Inline Image Inline Image

Το κλάμα του σπαραχτικό, με τον φωτογραφικό φακό της Eurokinissi να τον απαθανατίζει και τον Θανάση Γιαννακόπουλο να δικαιολογεί την ψυχολογική του κατάσταση δηλώνοντας λίγο αργότερα on camera.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν αισθάνομαι καμία χαρά. Θέλω να του το αφιερώσω, έκανε τόσα πολλά για τον Παναθηναϊκό, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο ευχαριστώ γι' αυτό που κατάφεραν. Θέλω οι φίλοι του Παναθηναϊκού να τον θυμούνται γιατί έκανε τα πάντα για να τους έχει ευχαριστημένους. Δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ άλλο..."

ADVERTISING

Οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η στέψη του Παναθηναϊκού είχε άρωμα... USA
Τα πρώτα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό είχαν... αέρα All Star!
Ο Παύλος ήταν ξανά εκεί!
Mε την αύρα του σταρ Giannis ο 5ος τελικός των "αιωνίων"