Εντός γηπέδου ο Παναθηναϊκός πέτυχε την αποστολή του αφού "άλωσε" το ΣΕΦ και πήρε ξανά στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας που είχε χάσει λίγες ημέρες νωρίτερα. Αυτή η χαρά, ωστόσο, δεν ήταν αρκετή για να κάνει τους ανθρώπους των "πρασίνων" να μη κάνουν παράπονα για την ατμόσφαιρα που συνάντησαν στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι "πράσινοι", δεν ήταν μόνο τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας περίπου μία ώρα πριν από το τζάμπολ, αφού επεισόδια είχαν και στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας που έχουν στα χέρια τους, έγιναν 6 προσαγωγές (που ενδεχομένως μετατραπούν σε συλλήψεις), με τους "πράσινους" από την πλευρά τους να καταγγέλλουν το σπάσιμο πόρτας έξω από τα αποδυτήρια που μαζεύονται οι ομάδες και να υποστηρίζουν πως λόγω χρήσης δακρυγόνων δεν μπορούσε ν' αναχωρήσει η αποστολή την προγραμματισμένη ώρα και παρέμεινε "παγιδευμένη" στο φαληρικό γήπεδο για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Inline ImageInline Image Inline Image Inline Image

ADVERTISING

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αργότερα ήρθε να δώσει συνέχεια σε όλα τα παραπάνω, τη στιγμή που επισήμως λέγεται από την πράσινη ΚΑΕ πως υπάρχει η πρόθεση δικαστικής διαδικασίας κατά του Ολυμπιακού "για διαφυγόντα κέρδη από χορηγούς συνολικότερα στο ελληνικό μπάσκετ για όλα όσα γίνονται στο ΣΕΦ όλα τα χρόνια. Και γίνονται μόνο στο ΣΕΦ πλήττοντας την εικόνα του αθλήματος..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Όλα τα λεφτά" ο πανηγυρισμός Καλάθη-Αλβέρτη!
Δ.Γιαννακόπουλος: "Έχει το ακαταλόγιστο η... Ολυμπιακάρα;"
Ο Παναθηναϊκός την... έφερε στον Ολυμπιακό