Μαρκόπουλος: "Να ξαναβρεθούμε σαν ομάδα"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εστίασε στα σημαντικά τρίποντα που πέτυχε ο Αρης στο τέλος του αγώνα, αναφερόμενος στη χημεία που αναζητείται ξανά μετά τα προβλήματα των τελευταίων ημερών.

Μαρκόπουλος: "Να ξαναβρεθούμε σαν ομάδα"
Μαρκόπουλος ΑΕΚ

Στα μεγάλα σουτ που πέτυχαν στο τέλος του αγώνα ο Γουάιτ και ο Τσούπκοβιτς στάθηκε μεταξύ άλλων ο Σούλης Μαρκόπουλος. Συγκεκριμένα είπε: " Το παιχνίδι ήταν σκληρό. Αρχίσαμε καλά και προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης μπήκε καλά στο ματς και μετά ήμασταν κοντά στο σκορ. Στα τελευταία λεπτά ο Αρης έβαλε σημαντικά τρίποντα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, το πρωτάθλημα έχει έναν γύρο ολόκληρο. Πρέπει να βρεθούμε σαν ομάδα γιατί οι τελευταίες προπονήσεις γίνονται με ελλείψεις".

Για το αν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί νωρίτερα ο Σχορτσανίτης παρά τα τέσσερα φάουλ του: " Και στο πρώτο ημίχρονο έλειπε, αλλά δεν πήρε ριμπάουντ ο Άρης. Και όταν μπήκε, υπήρχε ένα καλάθι διαφορά. Μετά το ματς μπορείς να πεις πολλά".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε μόνο σε ντέρμπι: " Με τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό άδικα χάσαμε τα ματς. Στα άλλα παιχνίδια σίγουρα δημιουργήθηκαν κάποιες καταστάσεις. Ο Αρης σήμερα δεν έβαλε σχεδόν κανένα τρίποντο στο ματς, τόσο ο Γουάιτ όσο και ο Τσούπκοβιτς και όταν χρειάστηκαν έβαλαν μεγάλα καλάθια".

Τσόχλας: "Στα πλέι οφ κρίνεται η τετράδα"

Ο Απόλλωνας Τσόχλας δήλωσε: " Μας πλήγωσαν οι παραπάνω επιθέσεις του Άρη. Ελέγχαμε το ματς, αλλά μετά είχαμε ένα κενό διάστημα".

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ όταν βγήκε ο Σχορτσανίτης και τι εξήγηση υπάρχει: " Ο Σχορτσανίτης είναι καλός παίκτης".

Για την τετράδα: " Η τετράδα θα κριθεί στα πλέι οφ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK