Μαρκόπουλος: "Πάμε για γκαρντ"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην νίκη επί του Ρεθύμνου, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί στην περιφέρεια και μίλησε για τον Χρήστο Σαλούστρο.

Μαρκόπουλος: "Πάμε για γκαρντ"
Μαρκόπουλος ΠΑΟΚ

Για τη νίκη επί του Ρεθύμνου, την απόδοση του ΠΑΟΚ και τις αλλαγές στο ρόστερ αναφέρθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το 73-67 της Τετάρτης.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε: " Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Το ματς ήταν δύσκολο, το Ρέθυμνο έχει καλό ρόστερ και εμείς έπρεπε να αλλάξουμε τις ισορροπίες στο παιχνίδι μας σε 10 μέρες. Αυτό δεν ήταν εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να δούμε τα λάθη σε άμυνα και επίθεση και σιγά σιγά να τα βελτιώσουμε.

Είχαμε καλά διαστήματα, αλλά και άσχημα. Πολλές φορές δεν κυκλοφόρησε η μπάλα, ψάξαμε την δύσκολη πάσα στη ρακέτα. Θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι από την μία πλευρά στην άλλη με έξτρα πάσες".

Ο Σαλούστρος είναι έξω από το ροτέισον. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε με τη διοίκηση. Η ομάδα θέλει να πάρει έναν χειριστή στη θέση του γκαρντ, δεν είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε παίκτη. Ξέρουμε πως οι συνθήκες δεν είναι εύκολες οικονομικά".

Σκουρτόπουλος: "Αστοχία σε δίποντα και βολές"

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στην αστοχία της ομάδας του, ιδίως στις βολές (8/15). Συγκεκριμένα είπε: " Εγινε μια καλή μάχη, ο ΠΑΟΚ είχε κάποια προβλήματα και εμείς την απουσία του Ματαλών. Δεν τα καταφέραμε, η αστοχία στις βολές και στα δίποντα μέτρησαν. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και ο ΠΑΟΚ έχει παιδιά με ποιότητα και στα κρίσιμα ήταν παρόντες. Θέλουμε να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα το Σάββατο".

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο 73-67

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Σαλούστρος

News 24/7

24MEDIA NETWORK