Μάικ Τζόουνς στο Contra.gr: "Θέλω να δουλέψω στον ΠΑΟΚ"

Ο Μάικ Τζόουνς τονίζει στο Contra.gr ότι θα ήθελε να δουλέψει μελλοντικά στον ΠΑΟΚ, εξηγεί γιατί είναι τόσο "δεμένος" με τον "Δικέφαλο" ενώ έχει παίξει σε αυτόν μόνο μία σεζόν και αναφέρει τι θα πει στους παίκτες των "ασπρόμαυρων".

Μάικ Τζόουνς στο Contra.gr: "Θέλω να δουλέψω στον ΠΑΟΚ"

Επειτα από πολλά χρόνια ο Μάικ Τζόουνς θα βρεθεί την Κυριακή (6/4) ξανά στη Θεσσαλονίκη (το τέλος της παραμονής του στην Ελλάδα ήταν άδοξο καθώς συνελήφθη τον Απρίλη του 1990 για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και από τότε του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα)...

Για την παρουσία του στην πόλη είναι ιδιαίτερα χαρούμενος ο Αμερικανός που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό.

Ο ίδιος μίλησε στο Contra.gr για το... γιατί αγαπά τόσο πολύ τον "Δικέφαλο" ενώ έχει παίξει σε αυτόν μόνο μία σεζόν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τι θα πει στους παίκτες των "ασπρόμαυρων" και τόνισε πως θα ήθελε μελλοντικά να εργαστεί στον ΠΑΟΚ ως σκάουτερ ή ως προπονητής.

Αρχικά για το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στη Θεσσαλονίκη. Περιμένω να επιστρέψω εκεί και να δω το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Το περιμένω πολύ αυτό. Εδώ στην Κύπρο συνεχώς μου μιλούν για την επιστροφή μου στην Ελλάδα και το ότι θα μπορέσω να δω τον ΠΑΟΚ".

Μάικ Τζόουνς στο Contra.gr: "Θέλω να δουλέψω στον ΠΑΟΚ"

"Στον ΠΑΟΚ μού έδειξαν σεβασμό..."

Ο Τζόουνς αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ την σεζόν 1988-89. Εχει παίξει δηλαδή μόνο μια αγωνιστική χρονιά στους "ασπρόμαυρους"... Παρ' όλα αυτά εκφράζεται πάντα με μεγάλη αγάπη όταν μιλάει για τον "Δικέφαλο". Ποιος είναι ο κύριος λόγος που έχει "δεθεί" τόσο πολύ με τους "ασπρόμαυρους"; Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σεβασμός που του έδειξαν όσο βρισκόταν στον ΠΑΟΚ...

"Επαιξα μόνο μία σεζόν στον ΠΑΟΚ. Εχω αγωνιστεί στην Ορτέζ, στην Μπαρτσελόνα αλλά και σε άλλες ομάδες, όμως στον ΠΑΟΚ η μεγάλη διαφορά είναι πως μου έδειξαν σεβασμό. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που αγαπώ τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ", είπε ο Τζόουνς.

"Θα ήθελα να εργαστώ στον ΠΑΟΚ..."

Οσο για την προοπτική μελλοντικά να δούλευε για τον ΠΑΟΚ; "Θα ήθελα να δουλέψω για τον ΠΑΟΚ και θα ήμουν χαρούμενος εφόσον γινόταν αυτό. Θα ήθελα να βοηθήσω ως σκάουτερ ή ως προπονητής. Εδώ στην Κύπρο έχω δική μου ακαδημία στη Λεμεσό.

Βλέπω νεαρούς και θα μπορούσα να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ πάνω σε αυτό. Υπάρχουν παιδιά που έχουν ταλέντο. Επίσης έχω δουλέψει ως προπονητής στην β' κατηγορία της Κύπρου. Υπάρχουν προπονητές που έχουν δουλέψει τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Θα ήθελα να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ μελλοντικά. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι πως θα μπορέσω να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη".

Μάικ Τζόουνς στο Contra.gr: "Θέλω να δουλέψω στον ΠΑΟΚ"

"Μεγάλο λάθος που πήγα στον Αρη"

Για το ότι δεν είχε ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και μετακόμισε στον Αρη, αρκέστηκε να πει πως... "ήταν μεγάλο λάθος" ενώ για το ότι θα δει τους πρώην συμπαίκτες του, Πρέλεβιτς και Σταυρόπουλο, υπογράμμισε ότι... "τους έχω δει και παλαιότερα στην Κύπρο. Είναι πάντα ωραίο να βλέπεις παλιούς σου συμπαίκτες".

"Περιμένω γεμάτο γήπεδο και φωνές..."

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο πώς περιμένει να είναι το "Παλατάκι" την Κυριακή στον αγώνα με τον Παναθηναικό ενώ έστειλε και το μήνυμά του προς τους φίλους της ομάδας. "Περιμένω το γήπεδο γεμάτο και το κοινό να φωνάζει. Θέλω να τους ευχαριστήσω (σ.σ. τους φίλους του ΠΑΟΚ) για όλη την υποστήριξη στο πέρασμα του χρόνου".

"Παίξτε με περηφάνια..."

Οσο για το τι θα πει στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τον "Δικέφαλο" και το αν ξέρει κάτι για την τωρινή ομάδα των "ασπρόμαυρων"; "Θα τους πω ότι αν παίζουν σκληρά για τον ΠΑΟΚ, τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στο πλευρό τους. Οχι δεν έχω παρακολουθήσει πολύ την φετινή ομάδα. Αλλά έχω τρεις λέξεις για την ομάδα... «Παίξτε με περηφάνια»", είπε.

Διαβάστε ακόμη:

Η σχέση του Μάικ Τζόουνς με τον ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK