Στιγμές σπάνιας συγκίνησης εκτυλίχθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ λίγα λεπτα πριν το πρώτο τζάμπολ για τον 3ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, με την οικογένεια του Παναθηναϊκού να δείχνει με μοναδικό τρόπο το πόσο πολύ ήταν δεμένη με τον Παύλο Γιαννακόπουλο που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής.

Πρώτοι έθεσαν τον τόνοι οι οπαδοί στις κερκίδες που φώναξαν "Παύλο Θεέ για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας", με το σύνθημα αυτό να προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Tο σύνθημα των οπαδών για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

 

Λίγα λεπτά μετά, ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του πήγαν και άφησαν ένα λουλούδι στη θέση που συνήθιζε να κάθεται ο Παύλος Γιαννακόπουλος και φίλησαν τη φωτογραφία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε ένδειξη πένθους -πιθανότατα- δεν βρίσκονται στο παρκέ σε αυτό το ματς οι τσιρλίντερς του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες αφήνουν λουλούδι στη θέση του Παύλου Γιαννακόπουλου

ADVERTISING

Πριν το πρώτο τζάμπολ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού ενώ αμέσως μετά ανοίχτηκε ένα πανό στην κεντρική εξέδρα που έγραφε: "Θα είσαι για πάντα ο Παύλος μας, Αθάνατος. Θα είμαστε για πάντα τα παιδιά σου Θύρα 13".

Inline Image