Τον Μανωλόπουλο δεν τον παρασύρει ο θρίαμβος επί του Παναθηναϊκού

Στην ηρεμία του προσώπου του Σωτήρη Μανωλόπουλου, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, αποτυπώθηκε η χαρά αλλά και η ανάγκη άπαντες να προσγειωθούν σύντομα στην πραγματικότητα.

BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μπορεί να αισθάνεται ως ένα σημείο δικαιωμένος. Διότι η δική του ΑΕΚ, αυτή που έφτιαξε κομμάτι-κομμάτι το καλοκαίρι, ήταν αυτή που κατάφερε ν' αποκλείσει τον Παναθηναϊκό. Τη στιγμή μάλιστα που η (δικαιολογημένη) κριτική για τα πάνω-κάτω στην απόδοση των "κιτρινόμαυρων" ως τώρα στη σεζόν ήταν διαρκείας.

Τι αποκρίθηκε ο Έλληνας κόουτς; Πως " καμία ομάδα έγινε έτοιμη τον Οκτώβριο, χρειάζεται υπομονή. Αν την έχουμε ή όχι δεν ξέρω. Πιστεύω στους παίκτες μου και προσπαθώ να πάρω το καλύτερο. Υπάρχει ανταπόκριση και θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Δεν ξέρω κάτι άλλο από δουλειά, προφανώς και δεν είμαστε στο 100%".

Ψάχνοντας δε για το... μυστικό της νίκης-πρόκρισης; " Για μένα το μπάσκετ έχει να κάνει με την ενέργεια. Μ' αυτόν τον κόσμο και τη βοήθειά του ήταν λογικό να βγάλουμε τόση πολλή ενέργεια. Έχουμε περάσει μια δύσκολη φάση και θέλω πάρα πολύ να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, γιατί μ' έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Οι παίκτες για 40 λεπτά έπαιξαν ο ένας για τον άλλον, για τη φανέλα. Ο καθένας έδωσε το μάξιμουμ. Να χαρούν όμως μόνο για 2-3 ώρες. Μετά πρέπει να κατεβάσουμε τα κεφάλια. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ψυχολογικό άδειασμα, αλλά υπάρχει κι ένα ματς την Τρίτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK