Παπαμακάριος: "Το όνειρο συνεχίζεται"

Ο Μανώλης Παπαμακάριος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το μεγάλο κατόρθωμα του Φάρου.

Παπαμακάριος: "Το όνειρο συνεχίζεται"
Παπαμακάριος Φάρος

Ο Φάρος προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου, αποκλείοντας (και) τον ΠΑΟΚ σε αυτήν την επική διαδρομή, και ο Μανώλης Παπαμακάριος μίλησε για ένα όνειρο που συνεχίζεται.

Ο έμπειρος γκαρντ, που με 21 πόντους "σκότωσε" τον Δικέφαλο σχολίασε: " Εμείς ζούσαμε το όνειρό μας εδώ και μια εβδομάδα. Ποτέ δεν αρκεστήκαμε στην χαρά της συμμετοχής μας στον ημιτελικό. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ελλάδα. Εμείς αποφασίσαμε να ρισκάρουμε κάποια σουτ γιατί ο Σοφοκλής ξέραμε πως θα μας έκανε ζημιά στο καλάθι. Παιχνίδια όπως αυτά μεγαλώνουν την ομάδα μας. Εχουμε κερδίσει το σεβασμό και έχουμε βάλει το εγώ μας κάτω από την ομάδα. Το όνειρο συνεχίζεται... Αν μας έλεγαν το καλοκαίρι πως θα πάμε στον τελικό, δεν θα το πιστεύαμε. Δεν σταματούσαμε να ονειρευόμαστε όμως. Μας έφερε το δώρο ο Άι Βασίλης πιο νωρίς.

Στο φάουλ του Σχορτσανίτη ήταν μπροστά ο διαιτητής. Αν κρίνουμε από μερικές φάσεις, δεν νομίζω πως μπορεί να πει κανείς πως αδικήθηκε μια ομάδα. Κανείς δεν πρέπει να πει πως αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ από τη διαιτησία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φάρος - ΠΑΟΚ 69-65

News 24/7

24MEDIA NETWORK