Ιβάνοβιτς: "Δεν παίξαμε για να κερδίσουμε"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη διαχείριση της από τους παίκτες του της διψήφιας διαφοράς που είχαν εξασφαλίσει.

Ιβάνοβιτς: "Δεν παίξαμε για να κερδίσουμε"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε στο σχόλιό του: " Ήταν ένα καταπληκτικό ματς ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες σε μια φοβερή ατμόσφαιρα. Τα τελευταία 2,5 λεπτά δεν ήμασταν επιθετικοί, δεν παίξαμε για να κερδίσουμε, αλλά για να περάσει ο χρόνος. Αυτό πρέπει να το δούμε. Όταν κρίνεται το ματς στο τελευταίο σουτ, θες και τύχη".

Για τη διαιτησία ο Μαυροβούνιος αποκρίθηκε: " Δεν κάνω ποτέ σχόλιο για τους διαιτητές".

O Tζέιμς Γκιστ τόνισε από την πλευρά του: " Ήταν συναρπαστικό παιχνίδι. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα. Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι που παίχτηκε για 40 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικά, ισοφάρισε στο τέλος και αν αυτό γινόταν σε ματς της Ευρωλίγκας μπορεί να μας σκότωνε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικά, ευτυχώς ήμασταν τυχεροί, κερδίσαμε και προχωρούμε στον επόμενο γύρο".

Για το ότι ο Παναθηναικός στο τελευταίο πεντάλεπτο έχασε διαφορά 12 πόντων ανέφερε: " Δεν θεωρήσαμε πως το ματς τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την ένταση στην άμυνα και δεν είχαμε σωστές επιλογές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, στα τελευταία πέντε λεπτά τα πάντα μπορούν να γίνουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK