Μπράμος: "Μέτρησε το πάθος, όχι η τακτική"

Ο Μάικ Μπράμος, παίκτης με καθοριστική συμβολή στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, έκανε λόγο για μια νέα αρχή μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Μπράμος: "Μέτρησε το πάθος, όχι η τακτική"

Ο διεθνής γκαρντ τόνισε: " Παίξαμε με πολλή ενέργεια και καρδιά. Δεν ήμασταν από την αρχή της χρονιάς όπως θέλουμε γιατί έχουμε τραυματισμούς και κάποια προβλήματα. Παιζόταν ένας τίτλος ουσιαστικά. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για τον κόσμο και γι’ αυτό παίξαμε με καρδιά και ενέργεια. Σε αυτά τα παιχνίδια μετράει περισσότερο το πάθος και όχι η τακτική. Είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να κάνουμε βήματα μπροστά και όχι προς τα πίσω".

Ο Νίκος Παππάς, ο οποίος αγωνίστηκε με προστατευτικό στο λαβωμένο αγκώνα του, ανέφερε από την πλευρά του: " Ξέραμε τι σήμαινε αυτό το παιχνίδι. Όπως όλα τα ντέρμπι μετράει ελάχιστα η τακτική και πολύ περισσότερο το πάθος και η θέληση για τη νίκη. Εμείς αυτό το πάθος το είχαμε. Στο τέλος είχαμε και τη συγκέντρωση και καταφέραμε να νικήσουμε. Για εμένα είναι πρωτόγνωρες κάποιες καταστάσεις. Είναι όνειρο για κάθε αθλητή να παίζει τέτοια μεγάλα ντέρμπι και τόσο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Δεν έχει να κάνει με το τι στερήσαμε από τον Ολυμπιακό έναν τίτλο. Ακόμα και φιλικό να είναι, πρέπει να δώσεις τα πάντα για να πάρεις τη νίκη. Δεν υποτιμάμε τον Άρη που θα βρούμε στον τελικό. Ξέραμε πως έπρεπε να νικήσουμε. Θα συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση για να τα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK