Βετούλας: "Πριν από 5 χρόνια ήμασταν στη Β'". Παπαθεοδώρου: "Γιατί αποκλείστηκε ο Κορομηλάς;"

Χαμόγελα στον Απόλλωνα και κατήφεια στην Κηφισιά μετά το αποτέλεσμα του ημιτελικού του κυπέλλου.

Βετούλας: "Πριν από 5 χρόνια ήμασταν στη Β'". Παπαθεοδώρου: "Γιατί αποκλείστηκε ο Κορομηλάς;"

Ο κόουτς Βετούλας σχολίασε: " Είναι μια μεγάλη επιτυχία για εμάς. Πριν από πέντε χρόνια ήμασταν στην Β' Εθνική και τώρα σ' έναν τελικό κυπέλλου. Η Κηφισιά ήταν δυνατή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο αποφασίσαμε να τρέξουμε, καθώς έχουμε πιο αθλητικά παιδιά. Κάναμε κάποια λάθη που πήγαν να μας κοστίσουν. Ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που θα παίξουμε, θα είμαστε το αουτσάιντερ. Είναι πιο εύκολο να είσαι παίκτης σ' έναν τελικό διότι αν δεν είσαι καλός μπορεί ο προπονητής να σε αλλάξει. Ο Φιτζπάτρικ έζησε το παιχνίδι και εμψύχωνε όλη την ομάδα".

Ο κόουτς Παπαθεοδώρου, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή Σχινά και κινδυνεύει με τιμωρία αφού αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνα, εμφανώς πιο ήρεμος δήλωσε: " Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Θα δανειστώ μία φράση του Νίκου που την άκουσα πέρυσι. Είτε θα κάνουμε τα πρόβατα είτε θα μιλήσουμε. Ίσως σωστό είναι να συνεχίσω να κάνω 'μπε'. Πριν από πέντε χρόνια ήμασταν στην Α΄ΕΣΚΑ και φτάσαμε ως εδώ με το σπαθί της. Παίξαμε για την πρόκριση χωρίς να κάνουμε κάποια μεγάλη πορεία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έγινε μεγάλη προσπάθεια να πάρει η Πάτρα 100 εισιτήρια.

Ζητώ ακόμα να μας πουν γιατί αποκλείστηκε ο διαιτητής Κορομηλάς που αρχικά είχε οριστεί για το παιχνίδι. Είμαστε στο χώρο, ξέρουμε τα πάντα. Έχω και εγώ θέση στην Ομοσπονδία, όλα αυτά όμως που έγιναν μάς έδωσαν να καταλάβουμε ότι για να κερδίσουμε έπρεπε να παίξουμε πάρα πολύ καλά. Πρέπει μάλλον να αλλάξουμε τακτική και να έχουμε καλά οργανωμένους οπαδούς, γιατί αλλιώς δεν μας σέβονται. Θυμάμαι 10 αμφισβητούμενες φάσεις, που πήγαν όλες στην Πάτρα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα, έδωσαν όμως μάχη σώμα με σώμα. Ηταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Για να κλείσω, εμείς αυτόν το δρόμο επιλέγουμε. Ανεξαρτήτως κόστους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK