Ακόμη μία τρέλα του Ντόρσεϊ εξαντλεί την υπομονή της Μπαρτσελόνα

O Tζόι Ντόρσεϊ μάλλον είναι δύσκολο να συνυπάρξει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός σέντερ προκάλεσε....εντύπωση ακόμα και παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ακόμη μία τρέλα του Ντόρσεϊ εξαντλεί την υπομονή της Μπαρτσελόνα

Στα όριά τους βρίσκονται πλέον στην Μπαρτσελόνα με τον Τζόι Ντόρσεϊ.

Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Βαρκελώνη, ο Αμερικανός σέντερ εκτός από το ότι έχει απογοητεύσει τους πάντες με τη "φτωχή" αγωνιστική συγκομιδή του, έχει και μία αλλοπρόσαλη συμπεριφορά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως το μεταφέρει η "El mundo deportivo": Πριν από τη συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Ντόρσεϊ έκανε προπόνηση ανεβοκατεβαίνοντας σκάλα που βρίσκεται πολύ κοντά στην αίθουσα Τύπου του "Παλάου Μπλαουγκράνα".

Το είδαν φυσικά άπαντες οι δημοσιογράφοι που έσπευσαν να καλύψουν τη συνέντευξη Τύπου και το γεγονός άρχισε να συζητείται σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Λογικά θα έφτασε και στα αυτιά του προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε εδώ ότι ο Μπαρτζώκας και ο Ντόρσεϊ τα είχαν σπάσει και στις αρχές της σεζόν 2012-2013 στον Ολυμπιακό με τον Αμερικανό τελικά να αποχωρεί από την ομάδα η οποία στο τέλος εκείνης της περιόδου κατέκτησε back to back την Ευρωλίγκα.

Ερωτηθείς πάντως για την περίπτωση Ντόρσεϊ ο Μπαρτζώκας τόνισε ότι " αν και δεν μιλάω προσωπικά ποτέ για παίκτες, ο Ντόρσεϊ πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα από ότι έχει παίξει μέχρι τώρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK