Η "αθώωση" του Μπαρτζώκα ήρθε από την... έρευνα

Το μπασκετικό κοινό της Μπαρτσελόνα απαλλάσσει τον Έλληνα κόουτς από το βάρος των ευθυνών για την τραγική σεζόν εντός κι εκτός συνόρων.

Η "αθώωση" του Μπαρτζώκα ήρθε από την... έρευνα

Η Μπαρτσελόνα "πάτωσε" εφέτος. Δυστυχώς η εφιαλτική σεζόν των "μπλαουγκράνα" συνδυάστηκε με την πρώτη χρονιά του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία. Τίποτα δεν κύλησε βάσει σχεδίου και η όποια προσπάθεια να σωθεί η παρτίδα χάθηκε στο άστοχο σουτ του Ρένφρο, στο τρίτο ματς με τη Βαλένθια.

Το αποτέλεσμα φέρνει τους πάντες υπόλογους απέναντι στον κόσμο των Καταλανών. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και ο καθένας υποχρεωμένος ν' αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί.

Κάποιος όμως φταίει περισσότερο από τον άλλον. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξαν όσοι συμμετείχαν στην έρευνα της Marca για το "ναυάγιο", αθωώνοντας τον Έλληνα κόουτς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η διοίκηση (βλ. Ροδρίγο Ντε λα Φουέντε) οφείλει να δώσει τις περισσότερες εξηγήσεις για το φιάσκο. Τα 2/3 όσων ψήφισαν πιστεύουν ότι εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Το 1/4 υποστηρίζει πως οι παίκτες είναι υπεύθυνοι, ενώ μόλις το 12.45% ρίχνει το ανάθεμα στον Μπαρτζώκα.

Η "αθώωση" του Μπαρτζώκα ήρθε από την... έρευνα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το εύρημα που προέκυψε από τις απαντήσεις για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Διότι το 9.48% απάντησε πως ο πρώτος παίκτης που θα έδιωχνε θα ήταν ο Κάρλος Ναβάρο! Κι αν το ποσοστό μοιάζει μικρό, επισημαίνουμε πως πρόκειται για τον τρίτο στη λίστα με μικρή διαφορά από τους πρώτους δύο.

Η "αθώωση" του Μπαρτζώκα ήρθε από την... έρευνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK