Ο Σάρας και ο Βιδορέτα για αντί-Μπαρτζώκας

Η Μπαρτσελόνα έχει βγει στην αγορά και αναζητά τον επόμενο προπονητή της σύμφωνα με ρεπορτάζ της "El mundo deportivo" σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Οι υποψήφιοι.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS
bartzokas EUROKINISSI SPORTS

H σεζόν δεν έχει ακόμη τελειώσει, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει ήδη να σχεδιάζει το μέλλον της, ακόμη και στη θέση του προπονητή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει ικανοποιήσει τους ιθύνοντες με τις επιδόσεις του μέχρι στιγμής και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "El mundo deportivo" οι Καταλανοί βολιδοσκοπούν ήδη την αγορά για να εντοπίσουν τις επιλογές τους.

Διακαής πόθος παραμένει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος διέγραψε εξαιρετική πορεία με τη Ζαλγκίρις και ξέρει πρόσωπα και καταταστάσεις στη Βαρκελώνη αφού έχει υπηρετήσει την Μπαρτσελόνα και ως παίκτης. Ωστόσο, αν ο "Σάρας" βγει στην αγορά, η Μπάρτσα θα έχει και ανταγωνιστές.

Το όνομα-έκπληξη της λίστας είναι Τσους Βιδορέτα, ο προπονητής της Τενερίφης η οποία έχει εκπλήξει τους πάντες εφέτος. Ο κόουτς της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Μπόγρης έχει χτίσει ένα τρομερό σύνολο χωρίς πολλά χρήματα γεγονός που τον κάνει περιζήτητο.

Ο Μπαρτζώκας πάντως έχει ακόμη...ζωές. Η ACB είναι σε εξέλιξη και αν καταφέρει να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στον τίτλο (μετά από μία σεζόν με απίστευτες ατυχίες), τότε δεν αποκλείεται οι διοικούντες να αναθεωρήσουν. Ο Ελληνας κόουτς έχει πάντως δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK