Ακόμη και ο Γιουλ τρελάθηκε με το πανό που έφτιαξαν για χάρη του

Ο Σέρχιο Γιουλ υποκλίθηκε στους δημιουργούς του πανό που ετοίμασαν για να τον στηρίξουν ψυχολογικά μετά το σοβαρό τραυματισμό του στην προετοιμασία της Εθνικής Ισπανίας.

CSKA Moscow's Andrey Vorontsevich, right, defends against Real Madrid's Segio Llull during their Final Four Euroleague third place basketball match at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
CSKA Moscow's Andrey Vorontsevich, right, defends against Real Madrid's Segio Llull during their Final Four Euroleague third place basketball match at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, αφού θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της και θα στερήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης τις ηγετικές υπηρεσίες του. Παρόλα αυτά ο Σέρχιο Γιουλ έχει γύρω του όλο τον οργανισμό της "βασίλισσας". Από τη διοίκηση που του παρέχει ό,τι χρειάζεται και τους συμπαίκτες του που είναι δίπλα του, μέχρι τον κόσμο που τον στηρίζει αναφανδόν.

Όπως συνέβη με το πανό που σηκώθηκε στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τη Σαραγόσα και ο ίδιος ο Ισπανός γκαρντ (ανα)δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο instagram θέλοντας να εκφράσει αφενός τις ευχαριστίες του αφετέρου το θαυμασμό του.

Τι ακριβώς έγραφε; Πως ο Σέρχιο Γιουλ, σαν άλλος φοίνικας, " θ' αναδυθεί από τις στάχτες του και ο θυμός του θα είναι ανεξέλεγκτος".

Λογικό το 93-65 επί της Σαραγόσα να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK