Ο Κερεχέτα ποντάρει σε νέο... Σάρας, αφού "έφαγε" τον Αλόνσο

Το μοντέλο της Ζαλγκίρις με τον άγουρο Γιασικεβίτσιους στον πάγκο γίνεται της μόδας και η Μπασκόνια είναι η δεύτερη που το δοκιμάζει.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σίτο Αλόνσο δεν θα συνεχίσει στην Μπασκόνια. Εδώ και 20 ημέρες ήταν γνωστό πως ο Χοσέ Κερεχέτα δεν θα κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης και θα δώσει στον Ισπανό προπονητή τα παπούτσια στο χέρι. Όχι γιατί αγωνιστικά δεν εκπλήρωσε τους στόχους, ασχέτως του αποκλεισμού στα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά διότι οι σχέσεις τους είχαν περάσει από σαράντα κύματα μέσα στη σεζόν.

Από τη στιγμή που το γυαλί ράγισε, πιθανότητες να κολλήσει δεν υπήρχαν. Γι' αυτό και την Πέμπτη ο Αλόνσο ενημερώθηκε για το τέλος της συνεργασίας του με την Μπασκόνια.

Πάντως ο πρόεδρος των Βάσκων είχε έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση. Ήταν τόσο αποφασισμένος που είχε ανοίξει το δρόμο για τον Πάμπλο Πριτζιόνι.

Ο 40χροονος Αργεντινός που σταμάτησε το μπάσκετ προ μηνών, είναι άγουρος προπονητικά. Επειδή πάντως ήταν ως πόιντ γκαρντ ένας τρομερά εγκεφαλικός παίκτης και ξέρει κάθε γωνιά των αποδυτηρίων της Μπασκόνια, ο Κερεχέτα ελπίζει πως θα εξελιχθεί σε περίπτωση Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός είναι πρότυπο πλέον με τη δουλειά του στη Ζαλγκίρις και κάποιοι θέλουν να ξεπατικώσουν το παράδειγμα.

Όσο για τον Αλόνσο; Η προοπτική της Μπαρτσελόνα είναι μπροστά του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK