Από τη λίστα του Ολυμπιακού κατέληξε στη Μάλαγα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προτίμησε τον πιο έμπειρο Ρόμπερτς που είχε ως πρώτη επιλογή για τον "άσο", αλλά ο Ρέι ΜακΚάλουμ δεν χάθηκε βρίσκοντας ομάδα στην Ευρωλίγκα.

Memphis Grizzlies guard Ray McCallum (5) plays in the first half of an NBA basketball game Monday, March 28, 2016, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Memphis Grizzlies guard Ray McCallum (5) plays in the first half of an NBA basketball game Monday, March 28, 2016, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) AP

Όταν ο Ολυμπιακός έψαχνε για παίκτη στην περιφέρεια, οργανωτή κατά βάση, τα ονόματα που κυκλοφόρησαν ήταν πολλά. Οι επιλογές μέρα με τη μέρα λιγόστευαν μέχρι τη στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" κατέληξαν στον Μπράιαν Ρόμπερτς, τον προσέγγισαν, βρήκαν σημείο επαφής και τον έκλεισαν για τον επόμενο χρόνο.

Εκ των... ανταγωνιστών του Ρόμπερτς ήταν ο Ρέι ΜακΚάλουμ. Παίκτης του ντραφτ του 2013 (Νο36) με θητεία 154 αγώνων στο ΝΒΑ (Κινγκς, Σπερς, Γκρίζλις, Χόρνετς) και πολύ καλά νούμερα στην αναπτυξιακή λίγκα (17.6 πόντοι, 5.8 ριμπάουντ, 2.2 κλεψίματα πέρυσι).

Όχι όμως με... ευρωπαϊκές παραστάσεις, γεγονός που αδυνάτισε την υποψηφιότητά του για το ρόστερ των Πειραιωτών. Η Μάλαγα παρέβλεψε αυτό το... ντεσαβαντάζ και του έδωσε την ευκαιρία να παίξει για ένα χρόνο στην Ευρωλίγκα. Αν πιάσει και ταιριάξει στο υπόλοιπο σύνολο, οι Ισπανοί θα έχουν ωφεληθεί...

AP Photo/Brandon Dill

News 24/7

24MEDIA NETWORK