Τον Κατσικάρη τον παρακαλάει η Μάλαγα...

Η Ουνικάχα αποκλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες, ψάχνει για προπονητή και ο πρώην ομοσπονδιακός με το καλό όνομα στην Ισπανία έχει δεχθεί πρόταση. Ποιο το εμπόδιο που χωρίζει, για την ώρα, τις δύο πλευρές και ποιος ο βασικός αντίπαλός του.

Τον Κατσικάρη τον παρακαλάει η Μάλαγα...
Φώτης Κατσικάρης EUROKINISSI

Τον Ζοάν Πλάθα η Μάλαγα τον έχει τελειώσει. Η απόφαση είναι ειλημμένη και μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας και την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου (Eurocup) οι δρόμοι τους θα χωρίσουν. Δεν είναι τυχαίο πως άνθρωπος των Ανδαλουσιάνων, ο Κάρλος Χιμένεθ για την ακρίβεια, διαβάζουμε πως έχει ήδη μιλήσει με τον Φώτη Κατσικάρη προκειμένου ν' αναλάβει τα ηνία.

Ο Έλληνας κόουτς ανασυγκρότησε την Τενερίφη, βάζοντάς την στην 8άδα, και γενικά έχει πολύ καλό όνομα στην Ισπανία χάρη στη δουλειά που έχει κάνει σε Βαλένθια, Μπιλμπάο και Μούρθια. Μπορεί εκτός Ισπανίας να μην έχει πετύχει πολλά, του πηγαίνει ωστόσο η ACB και έργο παρουσίασε πολλάκις.

Γι' αυτό και είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση. Σε πρώτη φάση όμως απάντησε αρνητικά. Περιμένοντας μια πρόταση που θα καλύπτει τα θέλω του, τόσο προσωπικά όσο και σε θέμα μπάτζετ.

Οι Ανδαλουσιάνοι τον θέλουν πολύ και θα κάνουν νέα προσπάθεια για να τον πείσουν. Αν δεν ευδοκιμήσει, θα θέσουν σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο. Προσπαθώντας να πείσουν τον Λουίς Κασιμίρο ν' αφήσει την Γκραν Κανάρια. Ακόμη δυσκολότερη αποστολή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK