Η (όχι τόσο απίθανη) συνωμοσία πίσω από την απόφαση του Λεμπρόν

Κάποιοι είδαν πίσω από τη συμφωνία Λέικερς - Τζέιμς και ανακάλυψαν μια λεπτομέρεια που οι περισσότεροι δεν είχαν βάλει στο μυαλό τους. Διαβάστε πώς εικάζεται ότι ο ίδιος ο "Βασιλιάς" άνοιξε το δρόμο για να μετακομίσει στο Λος Άντζελες.

Cleveland Cavaliers forward LeBron James (23) reacts to a call during the second half of Game 1 of basketball's NBA Finals between the Golden State Warriors and the Cavaliers in Oakland, Calif., Thursday, May 31, 2018. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Cleveland Cavaliers forward LeBron James (23) reacts to a call during the second half of Game 1 of basketball's NBA Finals between the Golden State Warriors and the Cavaliers in Oakland, Calif., Thursday, May 31, 2018. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Κάθε βασίλειο, αναντάμ παπαντάμ, κρύβει διάφορες ίντριγκες. Διαπλοκή και μυστικές διεργασίες με συγκεκριμένη στόχευση.

Γιατί, αλήθεια, να διαφέρει αυτό του Λεμπρόν στο ΝΒΑ;

Ο "ηγεμόνας" της λίγκας παρουσιάζεται -από τους μυημένους- ικανός για κάθε είδους ραδιουργίες προκειμένου να διατηρηθεί στο θρόνο και να μην αμφισβητηθεί από τους έτερους διεκδικητές του στέμματος.

Η συμφωνία του με τους Λέικερς και η μεταπήδησή του από το Κλίβελαντ στο Λος Άντζελες αυξάνει αυτομάτως τις πιθανότητες να μην απειληθεί από τους... Ιζνογκούντ του ΝΒΑ. Θεωρητικά όλα συνέβησαν στο φως. Ο Λεμπρόν επέλεξε να μείνει ελεύθερος, να ενημερώσει τους Καβς για τις προθέσεις του, να δεχθεί προτάσεις μιλώντας με τους ενδιαφερόμενους και να υπογράψει εν τέλει στους "λιμνάνθρωπους".

Πού το κακό, λένε οι υποστηρικτές του. Κάτι... σάπιο ωστόσο -υποστηρίζουν συγκεκριμένα κέντρα πως- υπάρχει στο βασίλειο της... Λεμπροναρκίας!

Πού στηρίζεται η συνωμοσιολογία; Σε ό,τι συνέβη στην trade deadline του περασμένου Φεβρουαρίου. Τότε που οι Τζόρνταν Κλάρκσον και Λάρι Λανς τζούνιορ των 12.5 εκατομμυρίων και 2.3 εκατομμυρίων για τη σεζόν 2018-19 αντίστοιχα κατέληξαν στους Καβαλίερς έναντι των free agents Τόμας και Φράι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί άπλετος χώρος στο salary cap των Λέικερς.

Εκείνη η ανταλλαγή προχώρησε κατ' εντολήν Λεμπρόν και σύμφωνα μ' όσους ερμηνεύουν εκείνη την κίνηση ήταν ο προάγγελος όσων θα συμβούν πέντε μήνες μετά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK