Ο λόγος που ο Jimmy Butler θέλει να φύγει από τους Timberwolves

O Jimmy Butler έγινε είδηση σε όλον τον πλανήτη την Πέμπτη (21/9), όταν ανακοίνωσε πως φεύγει από τη Minnesota. Πολλοί ασχολήθηκαν με το πού θα πάει. Ήλθε η ώρα να αποκαλύψουμε το λόγο του "φεύγω".

Ο λόγος που ο Jimmy Butler θέλει να φύγει από τους Timberwolves
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο πλανήτης ή για την ακρίβεια το κομμάτι του που ασχολείται με το μπάσκετ, έχει βουίξει για το αίτημα του Jimmy Butler να φύγει από τη Minnesota, λίγες ημέρες πριν αρχίσουν τα training camps στο ΝΒΑ. Το Contra.gr περισυνέλεξε τα ντοκουμέντα που δημοσιεύθηκαν -μετά την ανακοίνωση του αιτήματος- και σε ενημέρωσε για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Αυτή ήθελε τον Butler να όρισε και τους πιθανούς προορισμούς (Clippers, Knicks και Nets), τη στιγμή που οι Lakers έδειχναν διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία του, προκειμένου να τον κατακτήσουν. Εκεί όμως, υπήρχε ένα θέμα: ο 29χρονος shooting guard/small forward δεν έχει την παραμικρή επιθυμία να παίξει υπό τον LeBron James. Δεν είναι δε, ο πρώτος που είπε 'όχι' σε αυτήν την προοπτική, γιατί ήθελε να είναι η πριμαντόνα του οργανισμού.

Το ζήτημα ωστόσο, είναι άλλο: το γιατί ο Butler είπε μια ωραία πρωία και δίχως να 'χει έστω δείξει κάποια σημάδια δυσαρέσκειας, το 'φεύγω'. Χρειάστηκε να κάνουμε κάποια τηλέφωνα για να ακούσουμε -από όλους- πως η φήμη που κυριαρχεί στο ΝΒΑ είναι η ίδια. Αυτή θέλει τον Karl-Αnthony Towns να φλερτάρισε την αρραβωνιαστικιά του Butler, στο βαθμό που την κατέκτησε. Ο Butler έμαθε για την απιστία, προφανώς και αντιλαμβάνεσαι πώς ένιωσε και προτίμησε να αλλάξει πολιτεία. Και σύντροφο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK