Και οι βασιλείς... κλατάρουν

Ο εξουθενωμένος Λεμπρόν Τζέιμς δεν είχε ενέργεια να βγάλει στο παρκέ και να τραβήξει την ομάδα του προς τη νίκη απέναντι στους Σέλτικς. Οι Κέλτες... αθόρυβα, σχεδόν εύκολα θα έλεγε κανείς επικράτησαν με 96-83, γράφοντας το 3-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολής.

Και οι βασιλείς... κλατάρουν

Ο “βασιλιάς” Τζέιμς τα βρήκε... μπαστούνια απέναντι στη “βασιλική” άμυνα των Σέλτικς και παρότι έφτασε τους 26 πόντους στο παιχνίδι, έδειχνε κουρασμένος και ανήμπορος να τραβήξει τους Καβαλιέρς προς το “σπάσιμο” της έδρας.

Από την άλλοι, οι... αθόρυβοι Κέλτες, κράτησαν τον αντίπαλο κάτω από τους 90 πόντους και με εξαιρετική άμυνα τον έριξαν στα... βράχια επικρατώντας με 96-83. Με τη νίκη αυτή οι Σέλτικς έκαναν το 3-2 στη σειρά και κράτησαν την έδρα τους αλώβητη.

Η έδρα των “πράσινων” είναι πραγματικό φρούριο, καθώς στη διαδικασία των πλέι οφ οι Σέλτικς μετρούν 10 νίκες έως τώρα και βρίσκονται μια ανάσα από τον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς νικητών ξεχώρισε ο νεαρός Τέιτουμ που εκτός από την καταπληκτική του άμυνα έβγαλε 24 πόντους, 7 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK