Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε ό,τι πιο προσβλητικό - προκλητικό - άστοχο έχει γραφεί ποτέ από Πρόεδρο των ΗΠΑ. Με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή όσων καταπιάστηκαν με το θέμα. Ο οργανισμός του ΝΒΑ συστρατεύτηκε για άλλη μια φορά εναντίον του Πλανητάρχη και ο ντόρος που έγινε άγγιξε ακόμη και την "πρώτη κυρία" της χώρας.

Η Μελάνια είναι μια γυναίκα που ζει στο πλευρό του συζύγου της. Ούτε πολλές αφορμές δίνει, ούτε δηλώσεις κάνει για τη δράση του. Σαν να στέκεται στο πλευρό του και να τον... υπομένει.

Όχι όμως αυτή τη φορά. Μέχρι και η ίδια ύψωσε το ανάστημά της σε δήλωση που μετέφερε στα μέσα ενημέρωσης εκπρόσωπός της. "Φαίνεται πως ο Λεμπρόν Τζέιμς εργάζεται για να δημιουργεί ωραία πράγματα για χάρη της επόμενης γενιάς μας", ανέφερε, συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων για την Μελάνια πως "ενθαρρύνει πάντα τον ανοικτό διάλογο για θέμα που αφορούν τα παιδιά. Όπως γνωρίζετε η κυρία Τραμπ έχει ταξιδέψει σ' όλη τη χώρο και παγκοσμίως, μιλώντας στα παιδιά για το σωστό και υγιή τρόπο ζωής και τη σημασία της υπεύθυνης συμπεριφοράς στο διαδίκτυο. Θα ήταν ανοικτή να επισκεφθεί το I Promise School στο Άκρον".

ADVERTISING

Δημόσια κρεβατομουρμούρα λέγεται αυτό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τον Τραμπ τον εξέθεσε και ο ίδιος ο Τζόρνταν. Με τακτ...