O Σακίλ τρώει καυτερές πιπεριές και περιγράφει τη φάρσα που έκανε στον Μπάρκλεϊ

Η έκφραση Σακίλ Ο 'Νιλ καθώς τρώει πιπεριές και μιλάει για το 'υγρό μποξεράκι' του Μπάρκλεϊ, ανεκτίμητη. Οι τρολιές μεταξύ τους, μάλλον δεν θα σταματήσουν ποτέ.

O Σακίλ τρώει καυτερές πιπεριές και περιγράφει τη φάρσα που έκανε στον Μπάρκλεϊ

Σακιλ Ο 'Νιλ, ο ορισμός του αγαθού γίγαντα. Ο παίκτης που κανείς δεν ήθελε να προκαλέσει σε καυγά, που ζορίστηκε πολλές φορές με την 'συγκατοίκηση' με τον Κόμπι Μπράιαντ, που έγινε ένα από τα μεγαλύτερα πειραχτήρια του NBA. Αν ο βετεράνος star player είχε μια σχέση αγάπης/μίσους - αλλά κυρίως αγάπης - με έναν συμπαίκτη του, αυτός ήταν ο Τσάρλς Μπάρκλεϊ.

Τα παρακάτω videos έχουν μια χρονική απόσταση περίπου 20 ετών ανάμεσα τους, όμως είναι ενδεικτικά της μεταξύ τους σχέσης. Πρόκειται για υλικό επιπέδου 'Γέροι του Μάπετ Σόου' σε έκδοση NBA. Δεν απορεί κανείς που η εκπομπή 'Inside the NBA' που συμμετέχουν οι δυο βετεράνοι, έχει βραβευτεί με EMMY.

Αυτή η κόντρα, αυτό το τρολάρισμα άνευ προηγουμένου, συχνά ξεφεύγει από τα καθωσπρέπει πλαίσια συμπεριφοράς των τηλεοπτικών studios και βγαίνει εκεί έξω, στους δρόμους, εκεί δηλαδή που όλα επιτρέπονται. Ακόμα και να ανέβεις πάνω σε ένα Dj booth και να αρχίζεις να φωνάζεις για τον πρώην αντίπαλο σου "Barkley sucks!, Barkley has no rings!".

Σε ένα ακόμα επεισόδιο αυτής της κόντρας, ο Σακίλ βρέθηκε σε εκπομπή του YouTube channel 'First we Feast', για την ενότητα Hot Ones. Η αποστολή του ήταν φαινομενικά απλή. Να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων του παρουσιαστή τρώγοντας πολύ καυτερές πιπεριές. Στο παρακάτω video o Σακ μιλάει για τη δύσκολη συνύπαρξη του με τον Κόμπι Μπράιαντ, για το ότι νόμιζε ότι τον είχε καλέσει στην εκπομπή ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (!), για την μεγαλύτερη αγορά που έχει κάνει στα καταστήματα Wallmart, αλλά και για την καλύτερη φάρσα που έχει κάνει στον Μπάρκλεϊ.

"Δεν του άρεσε ποτέ να φοράει εσώρουχα. Γι' αυτό, όταν παίζαμε με την εθνική, είχα πάει στα αποδυτήρια και είχα βάλει λοσιόν και βαζελίνη. Όταν φόρεσε το εσώρουχο του ένιωσε ΠΟΛΥ ΥΓΡΟΣ εκεί κάτω", εξομολογήθηκε ο Σακ.

Σεβόμαστε τις επικές πλάκες μεταξύ τους, αλλά ας περάσουμε στο σημαντικότερο. Δείτε ξανά αυτό το πρόσωπο την ώρα που τρώει καυτερές πιπεριές. Ανεκτίμητο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK