Ο διάλογος του Ντιλέινι με τον εαυτό του έβγαλε... ειδήσεις

Μάλκολμ ρωτούσε, Ντιλέινι απαντούσε! Στην αυτο-συνέντευξη που παραχώρησε στον εαυτό του ο Αμερικάνος γκαρντ ανέλυσε το μέλλον του και μαζί το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται.

Atlanta Hawks guard Malcolm Delaney (5) plays against the Detroit Pistons in the first half of an NBA basketball game in Detroit, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul Sancya)
Μάλκολμ Ντιλέινι AP PHOTO/PAUL SANCYA

ΝΒΑ ή ρόλος και χρήμα; Ο συνδυασμός των δύο ενδεχομένων δεν μοιάζει εφικτός για τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος θα πρέπει να κατασταλάξει.

Ο Αμερικάνος γκαρντ κάθισε μπροστά από τον καθρέπτη του κι άρχισε την αυτο-συνέντευξή του ( που δημοσιεύτηκε στην προσωπική ιστοσελίδα του). Ο ίδιος ρωτούσε και το... είδωλό του έδινε την απάντηση που προφανώς ήθελε ν' ακούσει!

Τι μάθαμε; Πως...

..." όπου κι αν παίξω θέλω να είμαι ο εαυτός μου, κάτι που δεν ήταν δυνατόν να κάνω απ' όταν έφυγα από τη Ρωσία".

..." μια ευκαιρία στο ΝΒΑ θα είναι αρκετή για εμένα, τα υπόλοιπα θα τ' αναλάβω εγώ".

..." προτεραιότητα μου είναι το ΝΒΑ και κατόπιν ό,τι είναι καλύτερο για μένα. Οικονομικά το ΝΒΑ δεν θα είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά θα δούμε τι θα γίνει γιατί η συμμετοχή και τα καλύτερα χρήματα θα έρθουν μόνο εκτός ΗΠΑ".

Πριν από το φινάλε, αυτο-διαφημίστηκε κιόλας. " Ηγετικό χαρακτήρα, συνέπεια και σκληρή δουλειά κάθε ημέρα", αποκρίθηκε στην ερώτηση του τι θα προσφέρει στην επόμενη ομάδα του!

Μετά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK