O Kέμπα Ουόκερ γελάει όταν του λένε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι

Το βράδυ του All Star Game, η Team Giannis, η ομάδα που θα 'χει αρχηγό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα 'χει στους starters και τον Κέμπα Ουόκερ. Εμπειρία που θα ζήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Αλλά δεν τον νοιάζει. Έχει συνηθίσει να τον υποτιμούν. Έχει συνηθίσει και να 'ταπεινώνει' τη λάθος εκτίμηση.

O Kέμπα Ουόκερ γελάει όταν του λένε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι

O Kemba Walker (Κέμπα Ουόκερ) ζει την όγδοη χρονιά του ως ΝΒΑer. Και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει κάποια πράγματα. Εννοώ πως δεν υπάρχει απλά μεταξύ των καλύτερων. Έχει ανανεώσει ιστορικά ρεκόρ, έχει διαμορφώσει αποτελέσματα. Γενικά, έχει βρει πολλούς διαφορετικούς τρόπους να ξεχωρίζει. Ας δούμε τους φετινούς.

> Είναι ένας από τους τέσσερις που έχουν φέτος 22 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα, σε δείγμα 75 ματς. Οι άλλοι είναι οι ΛεΜπρον Τζέιμς, Ράσελ Ουέστμπρουκ και ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν.

> Είναι ένατος σκόρερ της Ανατολής και πέμπτος μεταξύ των πόιντ γκαρντ.

Τα 231 τρίποντα που 'χει βάλει είναι τα δεύτερα περισσότερα εύστοχα παίκτη της Ανατολής. Είναι και στο Νο4 της γενικότερης λίστας που περιλαμβάνει τον Τζέιμς Χάρντεν, τον Πολ Τζορτζ και τον Κάιλ Λόρι. Και όχι, δεν δοκιμάζει όσα ο Χάρντεν.

Ας δούμε και τι σημαίνει για τις "Σφήγκες".

> Είναι ο πρώτος σκόρερ (9.907 πόντοι), στα τρίποντα (1.023) και στις βολές (2.018), στην ιστορία των Χόρνετς.

> Έχει τα περισσότερα τρίποντα (1.023) και τις περισσότερες βολές (2.018). Έχει και τα περισσότερα παιχνίδια με 20+ πόντους (237), με 30+ πόντους (56) και είναι δεύτερος στις ασίστ (2.824), στα τρίτα περισσότερα παιχνίδια (523). Είναι στο Νο4 στα κλεψίματα (697) και στο Νο5 των ριμπάουντ (1.695).

Για κάποιο λόγο, ο 28χρονος πόιντ γκαρντ δεν είχε γίνει starter All Star. Μέχρι φέτος, που επελέγη μεταξύ των 10 starters του αγώνα των αστέρων που θα διεξαχθεί στη Σάρλοτ, την Κυριακή 17/2. Φαντάζεσαι τι θα γίνει, μπροστά στο κοινό του και ως μέλος της Team Giannis.

Ο Ουόκερ πήρε την τελευταία θέση βασικού της Ανατολής.

Έγινε και ο τρίτος εκπρόσωπος της Σάρλοτ, στην ιστορία του οργανισμού, που έγινε starter σε All Star -μετά τον Λάρι Τζόνσον (1993) και τον Έντι Τζόουνς (2000).

Mια στάση εδώ.

Τα ξημερώματα οι αρχηγοί της Δύσης και της Ανατολής κλήθηκαν να επιλέξουν τους παίκτες που ήθελαν στις ομάδες του, για τη μεγάλη γιορτή. Η ψηφοφορία του λαού, των NBAers και των media 'έβγαλε' ως αρχηγό της Ανατολής τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Δύσης τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Έτσι, άρχισε η συγκρότηση της Team Giannis και της Team LeBron.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo dunks during the first half of an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks Saturday, Dec. 29, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo dunks during the first half of an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks Saturday, Dec. 29, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) AP

Μπορούσαν να επιλέξουν όποιον ήθελαν από τους starters και τις ρεζέρβες που προέκυψαν, μετά την ψηφοφορία που σου είπα πιο πάνω. Ο “King”, ο οποίος προτιμήθηκε για 15η φορά σε All Star -το ρεκόρ κρατά ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 19 και ακολουθεί ο Κόμπε Μπράιαντ με 18- είχε τις περισσότερες ψήφους στη Δύση. Ακολούθησαν οι Στέφεν Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Πολ Τζορτζ και Τζέιμς Χάρντεν.

Στην ανατολική περιφέρεια έγινε ότι διαφαινόταν από όταν άνοιξαν οι κάλπες: ο Γιάννης Αντετοκούμπο ήταν ο δημοφιλέστερος, μπροστά από τους Τζόελ Εμπίντ, Κάιρι Ίρβινγκ, Καουάι Λέοναρντ και Κέμπα Ουόκερ.

Στις 31 του μήνα, σε ζωντανή μετάδοση, οι αρχηγοί θα επιλέξουν και τους υπόλοιπους παίκτες των ρόστερ, από λίστα με ρεζέρβες που διαμορφώθηκε κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας των head coaches του ΝΒΑ. Την πρώτη επιλογή θα την κάνει ο ΛεΜπρον Τζέιμς, γιατί είχε γενικότερα τις περισσότερες ψήφους και μετά θα επιλέγουν εναλλάξ με το Greek Freak.

Πριν φτάσουμε εκεί, ας μείνουμε στο τώρα και το γιατί ο Ουόκερ δεν απολαμβάνει πολυτέλειες παικτών που 'χουν κάνει τουλάχιστον τα ίδια με εκείνον. Αλλά να σου πω τι έχει κάνει.

Όπως είχε γράψει το 2011 το ESPN “το όνειρο των περισσότερων παιδιών που μεγαλώνουν στη Νέα Υόρκη είναι να σκοράρουν νικητήριο σουτ, στο Madison Square Garden, σε ματς που δεν υπάρχει άδεια θέση στις εξέδρες.

Ο Ουόκερ το έκανε” στην τρίτη του χρονιά στο University of Connecticut, όταν από τα πεντέμισι μέτρα έκανε step back -για να ξεφορτωθεί τον σέντερ που 'χε μπροστά του-, σηκώθηκε και ευστόχησε σε buzzer beater, για να δώσει στους Huskies την πρόκριση στους ημιτελικούς της Big East Tournament, επί του -πρώτου στην ας πούμε κανονική διάρκεια- Pittsburgh.

Έως εκείνο το σημείο είχε 7/21 σουτ. “Οι συμπαίκτες μου όμως, με εμπιστεύθηκαν. Μου είπαν 'πάρε το σουτ και φέρε μας τη νίκη'”. Άλλος μπορεί να λιποθυμούσε από το άγχος. Όχι αυτός.

Ο προπονητής του, Τζιμ Καλχούν είχε σχεδιάσει την επίθεση ώστε να βγει εκείνος μόνος. Το πλάνο εκτελέστηκε άψογα. “Δεν είχα καμία αμφιβολία” είχε δηλώσει ο Καλχούν, ο οποίος είδε εκείνη τη χρονιά τα παιδιά του να παίρνουν και το πρωτάθλημα στο NCAA. Είχε χαρακτηρίσει τον Κέμπα “βελούδινο σπαθί: σε κόβει, χωρίς να το καταλαβαίνεις”.

Nαι, ήταν ο ηγέτης της διαδρομής από την 9η θέση στην Βig East, στις έντεκα σερί νίκες της postseason και το τρόπαιο, μετά τον τελικό με το Λούιβιλ του Ρικ Πιτίνο (66-69).

Στο διάβα του νίκησε παίκτες όπως ο Καουάι Λέοναρντ, Ντέρικ Ουίλιαμς, Σόλομον Χιλ, Ενές Καντέρ, Τέρενς Τζόουνς, Μπράντον Νάιτ και Ντάριους Μίλερ.

President Barack Obama, center, smiles with a jersey given to him by guard Kemba Walker, left, and coach Jim Calhoun as Obama greeted the Connecticut men's basketball team in the East Room of the White House, Monday, May 16, 2011, in Washington.  (AP Photo/Carolyn Kaster)
President Barack Obama, center, smiles with a jersey given to him by guard Kemba Walker, left, and coach Jim Calhoun as Obama greeted the Connecticut men's basketball team in the East Room of the White House, Monday, May 16, 2011, in Washington. (AP Photo/Carolyn Kaster) ASSOCIATED PRESS


Ο Ουόκερ με τον Ομπάμα και τον Καλχούν.

Η επανάσταση ξεκίνησε στο άδειο Madison Square Garden. Ήταν οι πρώτοι που πάτησαν παρκέ, στο Big East Tournament, νωρίς το πρωί για να αντιμετωπίσουν το DePaul. “Νιώσαμε την ασέβεια”. Στο δεύτερο ματς, νίκησαν το Georgetown 62-79. Είχε 22 πόντους, με 7/21 σουτ, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Μετά ήλθε η σειρά του Pittsburgh. Στην τελευταία επίθεση, προσπάθησε να περάσει τον αντίπαλο του δυο φορές. Δεν τα κατάφερε. “Έκανα το βήμα πίσω” και πρόσφερε στην παρέα του ό,τι περίμενε από εκείνον. “Δεν είχα ξαναδεί τον κόουτς να πανηγυρίζει σαν τρελός! Είχε πλάκα. Ήξερα πως θα 'χω πολύ βάρος στην πλάτη μου, αλλά για αυτό λένε τη διαδικασία March Madness” είχε εξηγήσει.

Στο τέταρτο παιχνίδι πρόσφερε 33 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 6 κλεψίματα στη νίκη επί του Syracuse, στην παράταση και μετά είχαν τελικό. Στο τέλος ο Κέμπα πήρε το τρόπαιο και το βραβείο του MVP.

Του είπαν πως δεν μπορεί, ότι γίνεται. Και μπόρεσε και έγινε

Οι συμπαίκτες του ξεκάθαρα τον έβλεπαν ως τον άνθρωπο τους, ως τον ηγέτη τους, ως το παράδειγμα που έπρεπε να ακολουθήσουν, για να αποδείξουν σε όσους τους είχαν προσβάλει πριν την εκκίνηση της σεζόν -τοποθετώντας τους στον πάγκο της λίστας με τα κολέγια που θα έκαναν κάτι καλό- πως δεν είχαν υπολογίσει σωστά. Μαζί και ότι η κατάταξη πριν το tournament δεν έδειχνε, στην ουσία, κάτι.

O Kέμπα Ουόκερ γελάει όταν του λένε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι

“Αυτή η υποτίμηση έγινε το καύσιμο μας” επιβεβαίωσε ο Ουόκερ, ο οποίος στις δυο πρώτες του σεζόν στο UConn δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Δεν ήταν χάλια.

Αντιθέτως, την πρώτη χρονιά (2008-09) αν και ρεζέρβα, είχε το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής όπως η ομάδα του έφτανε στο ΝCAA Tournament -τέθηκε εκτός στο Elite Eight από το Missouri. Τη δεύτερη ήταν starter σε όλα τα παιχνίδια, έως τον αποκλεισμό από το NCAA Tournament.

Στον τρίτο χρόνο είχε το μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων, στην ιστορία του κολεγίου. Έδινε 23.5 πόντους κάθε βράδυ και αυτός ο αριθμός είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στους Huskies, από το 1994. Αναδείχθηκε και ο πιο ξεχωριστός παίκτης του NCAA Basketball Tournament.

Είχε αποφασίσει πως αυτή θα ήταν η χρονιά του UConn. Η δική του χρονιά.

Connecticut's Kemba Walker, right, celebrates with teammate Charles Okwandu, left, at the end of the men's NCAA Final Four college basketball championship game against Butler Monday, April 4, 2011, in Houston. Connecticut won 53-41.(AP Photo/Eric Gay)
Connecticut's Kemba Walker, right, celebrates with teammate Charles Okwandu, left, at the end of the men's NCAA Final Four college basketball championship game against Butler Monday, April 4, 2011, in Houston. Connecticut won 53-41.(AP Photo/Eric Gay) ASSOCIATED PRESS

Μετά το Pittsburgh όλοι έλεγαν πως ο Κέμπα θα είναι κουρασμένος, από τα διαδοχικά παιχνίδια και άρα η ομάδα του δεν είχε τύχη. Σε πέντε μέρες και πέντε παιχνίδια, η παρέα του πήρε πέντε νίκες. “ Έχω την αίσθηση πως τον έτρεφε η σκέψη πως όσοι μας αμφισβητούσαν, δεν ήξεραν ποιοι ήμασταν” εξήγησε ο Καλχούν.

Αλλά ποιος ήταν ο Ουόκερ;

Για να το συνεχίσω από εκεί που το άφησα, στα τρία χρόνια πήρε πτυχίο στην Κοινωνιολογία, όπως είχε υποσχεθεί στους γονείς του. Η Ανδρέα και ο σύζυγος της, Πολ είναι από την Αντίκουα, νησί της Καραϊβικής με περίμετρο 87 χιλιόμετρα και πληθυσμό 80.000 ανθρώπους.

Το Antigua, για την ιστορία σημαίνει “αρχαίο”, στα ισπανικά και ο νονός ήταν ο Χριστόφορος Κολόμβος, θαλασσοπόρος χαρτογράφος -ναύαρχος και αντιβασιλέας- που ξεκίνησε για τις Ινδίες και ανακάλυψε την Αμερική, όπου μετανάστευσαν οι Ουόκερ. Εγκαταστάθηκαν στο Soundview του Μπρονξ (γειτονιά εργατικής τάξης, με πληθυσμό 32.000 ανθρώπων που κυρίως είναι Αφροαμερικανοί και από τη Λατινική Αμερική). Εκεί απέκτησαν τα τέσσερα παιδιά τους, τον Κέμπα, τον Ακίλ, τον Κένια και την Σαρίφα.

Το Μπρονξ είναι ένα δύσκολο μέρος για να μεγαλώσει ένα παιδί

Το 2016 είχε πει στο The Bleacher Report ότι η περιοχή που έζησε με την οικογένεια του, του έμαθε να είναι δυνατός. Οι γονείς του ανέλαβαν τα υπόλοιπα. Η μητέρα του, Andrea μίλησε για όσα λάτρεψε ο Κέμπα, ως παιδί σε συνέντευξη που έδωσε το Νοέμβρη του 2013.

Η πρώτη του αγάπη ήταν ο χορός. Ασχολήθηκε τόσο, στο βαθμό που εξελίχθηκε τόσο ώστε να εμφανιστεί δυο φορές Apollo Theater, για το τηλεοπτικό σόου Showtime with Apollo, που έβλεπαν οι Αμερικανοί από το Σεπτέμβρη του 1987 έως το Μάιο του 2008, με τη συμμετοχή επαγγελματιών και ερασιτεχνών καλλιτεχνών.

Δες λίγο πώς κατέχει την τέχνη.

Το δεύτερο πράγμα που λάτρεψε, ως παιδί “ήταν το φορτηγάκι του Mister Softee -με παγωτά- που περνούσε από τη γειτονιά. Όποτε το έβλεπε έτρεχε στο σπίτι να πάρει λεφτά”, ενημέρωσε η μαμά του.

Ο ίδιος εξήγησε, χρόνια μετά, πως βλέποντας τους γονείς του να δουλεύουν νυχθημερόν, για να ζήσουν τα παιδιά τους “ χωρίς να χάνουν μέρα, ακόμα και όταν ήταν άρρωστοι και είχαν υψηλό πυρετό” έμαθε να δουλεύει κάθε μέρα. Ό,τι και αν γινόταν. “ Δεν πίστευα ότι θα παίξω ποτέ καλό μπάσκετ, αλλά δούλευα όσο πιο πολύ μπορούσα. Και αυτό το χρωστώ στους γονείς μου” εξήγησε στην Charlotte Observer.

Από τη μητέρα του πήρε τον ενθουσιασμό και την τάση που 'χει πάντα να βρίσκει τον τρόπο να διασκεδάζει. “ Όποιος την έχει δει στα παιχνίδια μου, καταλαβαίνει τι λέω”. Από τον πατέρα του πήρε τις υψηλές απαιτήσεις που 'χει από τον εαυτό του και την πιο επιφυλακτική πλευρά του. “Ποτέ δεν έλεγε κουβέντα για τα καλά. Επισήμαινε μόνο τα κακά. Ήταν πολύ απαιτητικός από εμένα, χωρίς όμως, να είναι σκληρός”.

Δεν λέω ότι ήμουν πάντα άψογος στη συμπεριφορά μου. Λέω ότι είχα πάντα ως προτεραιότητες την αξιοπρέπεια και την ταπεινότητα. Οι γονείς μου μου έμαθαν να είμαι πάντα ο ίδιος άνθρωπος.

Η πρώτη φορά που του είπαν πως δεν μπορεί, ότι δεν γίνεται

Έμεινε ο ίδιος άνθρωπος από την εποχή που ως έφηβος έπαιζε στο γήπεδο της γειτονιάς του, όπου πάντα υπήρχε πολύς κόσμος, πάντα έπεφτε πολύ ξύλο στον αγωνιστικό χώρο και πάντα άκουγε “δεν μπορείς να κάνεις αυτό” και “δεν μπορείς να κάνεις εκείνο”. Θυμάται να αναρωτιέται “γιατί να μην μπορώ;”. Τους έδειξε πως όλα γίνονται.

Στο σχολείο (Rice High School, Χάρλεμ) αντιμετώπισε τη Simeon Career Academy του Ντέρικ Ρόουζ, παρεμπιπτόντως στο Madison Square Garden. Ο Κέμπα ήταν αυτός που νίκησε (53-51). Στον τελευταίο του χρόνο στο σχολείο είχε 18.2 πόντους, ανά αγώνα και 5.3 ασίστ. Μπήκε στην McDonald's All American Team. Το καλοκαίρι έπαιξε με την παρέα του στο AAU (Amateur Athletic Union). Η παρέα του ήταν οι Τζόρνταν Θίοντορ, Ντάριλ Μπράιαντ, Ντέβιν Χιλ και Ντάνι Τζένινγκς. Πήραν την πρώτη θέση του έθνους.

Το 2008 τοποθετήθηκε στο Νο5 της λίστας με τους καλύτερους άσους των ΗΠΑ. Το 2011 ήταν μεταξύ των καλύτερων του NCAA και στο NBA draft. Kάτσε να σου πω κάποια ονόματα εκείνου του καλοκαιριού:

#1 Κάιρι Ίρβινγκ (Καβς -από τους Κλίπερς)

#2 Ντέρικ Ουίλιαμς (Γουλβς)

#3 Ενές Καντέρ (Τζαζ)

#4 Τρίσταν Τόμπσον (Καβς)

#5 Γιόνας Βαλανσιούνας (Ράπτορς)

#6 Γιαν Βέσελι (Ουίζαρντς)

#7 Μπισμάκ Μπιγιόμπο (Κινγκς -τον έδωσαν στη Σάρλοτ)

Charlotte Hornets guard Kemba Walker (15) and Bismack Biyombo (8) in the first half during an NBA basketball game against the Phoenix Suns, Sunday, Jan. 6, 2019, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri)
Charlotte Hornets guard Kemba Walker (15) and Bismack Biyombo (8) in the first half during an NBA basketball game against the Phoenix Suns, Sunday, Jan. 6, 2019, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri) AP


Ο Ουόκερ με τον Μπιγιόμπο

#8 Μπράντον Νάιτ (Πίστονς)

#9 Κέμπα Ουόκερ (Μπόμπκατς)

#10 Τζίμερ Φριντέτ (Μπακς -τον έδωσαν στους Κινγκς)

#11 Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς)

#12 Άλεκ Μπερκς (Τζαζ)

#13 Μαρκίφ Μόρις (Σανς)

#14 Μάρκους Μόρις (Ρόκετς)

#15 Καουάι Λέοναρντ (Σπερς -από τους Πέισερς)

Ακολούθησε ο Νίκολα Βούτσεβιτς, ο Σούμπερτ, ο Σίνγκλετον, ο Μίροτιτς, ο Φαρίντ, ο Μπάτλερ (Νο30), ο Αϊζάια Τόμας (τελευταία επιλογή που έκαναν οι Μπουλς, τον έδωσαν στους Μπακς και από εκεί πήγε στους Κινγκς).

Αφού χειροκροτήσουμε όλοι τους Ουίζαρντς για το πού έδωσαν το Νο6 -δεδομένου του τι υπήρχε διαθέσιμο-, ας εστιάσουμε πάλι, στο θέμα μας: ο Ουόκερ είναι αυτός που 'χει τις περισσότερες ασίστ, από όλους τους 'άσους' της 'τάξης' του.

Δικαιολογεί απόλυτα τους μισθούς του “αν και τακτικά αμφισβητούν πως ανήκω στην ελίτ των πόιντ γκαρντ”. Τρεις επιλογές σε All Star Game (ισοφάρισε το ρεκόρ του Γκλεν Ράις) μάλλον δείχνουν άλλα. Όπως και τα φετινά του νούμερα: έχει το ρεκόρ καριέρας των 25 πόντων ανά ματς (με 43.5% στα σουτ και 35.7% από το τρίποντο), συν 5.6 ασίστ σε 34.2 λεπτά.

Δοκιμάζει 20 σουτ κάθε βράδυ, το usage (ποσοστό plays που ολοκληρώνονται από τα χέρια του) φτάνει στο 31.3% και αμφότεροι αυτοί οι αριθμοί είναι ρεκόρ καριέρας. Φυσικά, έχουν κάνει καλύτερη την επίθεση της παρέας του, που από τους 108.2 πόντους -πέρυσι- έφτασε στους 112.3. Ο Ουόκερ είναι ο κύριος λόγος αυτής της βελτίωσης. Ο δεύτερος και τελευταίος, είναι ο Τζέρεμι Λαμπ. Καταλαβαίνεις ότι του ζητούν πολλά. Δηλαδή, τα πάντα.

Το 2017 πήρε το βραβείο NBA Sportsmanship που δίνει κάθε χρόνο η λίγκα “στον παίκτη που αποτελεί παράδειγμα των ιδανικών της αθλητικής συμπεριφοράς, στο γήπεδο, με ηθική fair play και ακεραιότητα”. Το κράτησε και το 2018.

Την περασμένη σεζόν υπήρχαν 48 γκαρντ που έπαιρναν πιο πολλά λεφτά από εκείνον. Σχολίασε πως “ δεν με νοιάζει. Νιώθω ευλογημένος που μπορώ να παρέχω στην οικογένεια μου. Είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα”.

Τα 48 εκατομμύρια δολάρια που του είχαν δώσει οι Xόρνετς, για τέσσερα χρόνια ήταν κάτω του μέσου όρου μισθών στη θέση του. “Επικέντρωσα στην οικονομική ασφάλεια που μου έδινε αυτό το συμβόλαιο και για αυτό το υπέγραψα” το 2015.

Ναι, λήγει φέτος και οι Χόρνετς του 'χουν υποσχεθεί πως αν μείνει θα κάνουν ανταγωνιστικό το ρόστερ, σε επίπεδο να διεκδικεί σοβαρές διακρίσεις.

Αν μείνει, η Σάρλοτ μπορεί να του δώσει το supermax συμβόλαιο, δηλαδή πέντε χρόνια για 221 εκατομμύρια δολάρια. Την ίδια ώρα, ανήκει στη λίστα με τους πιο ποθητούς παίκτες του free agency του προσεχούς Ιουλίου.

Για αυτό διάβασες σήμερα πως οι Μάβερικς έκαναν την κίνηση να τον ζητήσουν από τους Χόρνετς, οι οποίοι απάντησαν 'όχι' και μέσω του ιδιοκτήτη τους, Μάικλ Τζόρνταν θύμισαν ότι θέλουν να τον κρατήσουν. Τώρα μένει να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις.

Photos: Associated Press

News 24/7

24MEDIA NETWORK