Ο Λέοναρντ θα έχει τον "κολλητό" του στους Ράπτορς

Οι Ράπτορς θέλουν τον αστέρα τους χαμογελαστό, ευχαριστημένο, γεμάτο και βρήκαν τον άνθρωπο που θα φροντίζει να μην του λείπει τίποτα.

San Antonio Spurs forward Kawhi Leonard (2) drives to the basket as Dallas Mavericks forward Dirk Nowitzki (41), of Germany, defends in the second half of an NBA basketball game, Tuesday, Dec. 12, 2017, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Καουάι Λέοναρντ AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Τον θυμάστε τον Τζακ Χάλεϊ; Τον λευκό σέντερ που (μετά την ΑΕΚ) είχαν αποκτήσει οι Μπουλς από τους Σπερς για να "κουράρει" τον Ντένις Ρόντμαν, να τον συνοδεύει στις εξόδους του και να τον συγκρατεί όποτε ξεπερνούσε τα όρια; Αν και έφυγε από τη ζωή πριν από 3.5 χρόνια, Μάρτιος του '15 ήταν, ουδείς ξεχνάει τη φιγούρα που κουνούσε την πετσέτα στον πάγκο και πανηγύριζε σαν τρελός.

Τι είχαν καταφέρει οι άνθρωποι του Σικάγο μ' αυτήν την κίνησή του; Να έχουν πάντα δίπλα στον Ρόντμαν έναν δικό του άνθρωπο, έναν "κολλητό" με τον οποίο θα αισθάνεται άνετα, που ναι μεν θα πήγαινε με τα νερά του, ταυτόχρονα όμως θα μπορούσε να τον ελέγχει. Ο ίδιος δεν δεχόταν το ρόλο του big-brother, αλλά έτσι ήταν, σύμφωνα με όσους ήξεραν την κατάσταση εκ των έσω.

Οι Ράπτορς αυτό θέλουν να καταφέρουν με την πρόσληψη του Τζέρεμι Καστλμπέρι. Θέλουν να κάνουν τον Καουάι Λέοναρντ να νιώσει σαν στο σπίτι του, να κάνει παρέα μ' έναν άνθρωπο που αισθάνεται κοντά του, με τον οποίο μπορεί να μιλήσει, να εκφραστεί ελεύθερα, ν' ανοιχτεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Με το πρώην στέλεχος του σταφ των Σπερς ο Λέοναρντ γνωρίστηκε στο λύκειο και συνέχισαν μαζί στο κολέγιο του Σαν Ντιέγκο Στέιτ. Είναι παιδικοί φίλοι, ξέρουν ο ένας τον άλλον, συνεννοούνται.

Για τους Ράπτορς δεν είναι πρόβλημα να πληρώνουν ακόμη ένα μέλος του τιμ, αν μπορούν να έχουν ευχαριστημένο το μεγάλο αστέρι τους. Ιδίως από τη στιγμή που σκοπεύουν να του προτείνουν πενταετές συμβόλαιο έναντι 190 εκατομμυρίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK